Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Τζίτζι Χαντίντ: Είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης!

Ένα νέο ειδύλλιο γεννήθηκε στη showbiz

Έχει πεισμώσει να «το πάρει το κορίτσι» ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο! Ο αστέρας του Χόλιγουντ φαίνεται πως πολιορκεί έντονα το τοπ μόντελ Τζίτζι Χαντίντ.

Λεονάρτο Ντι Κάπριο - Καμίλα Μορόνε: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

«Τους έχουν δει να κάνουν παρέα μαζί με άλλους φίλους. Έχουν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του. Από τότε ο Λεονάρντο κάνει παρέα με φίλους και μέλη της οικογένειάς του» ανέφερε πηγή στο περιοδικό People, τονίζοντας ωστόσο ότι οι δυο τους δεν έχουν βγει ακόμα ραντεβού.

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο φλερτάρει την Τζίτζι Χαντίντ και εκείνη τον... φτύνει

Μάλιστα, την περασμένη Τετάρτη μια άλλη πηγή αποκάλυψε ότι ο Ντι Κάπριο προσπαθούσε να φλερτάρει με το μοντέλο, αλλά είπε ότι εκείνη «δεν έχει δείξει ενδιαφέρον». 

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο φλερτάρει την Τζίτζι Χαντίντ και εκείνη τον... φτύνει  -2

«Είναι φίλοι. Η Τζίτζι δε θέλει για σύντροφο τον ηθοποιό αυτή τη στιγμή» ανέφερε η πηγή στο US Weekly.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πολιορκεί την Τζίτζι Χαντίντ & εκείνη τον... φτύνεΙ! -2

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πολιορκεί την Τζίτζι Χαντίντ & εκείνη τον... φτύνεΙ! -3

Να θυμίσουμε πως ο Ντι Κάπριο δεν είναι ο μόνος που χώρισε πρόσφατα. Το ίδιο συνέβη και στην Τζίτζι η οποία αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους στη ζωή από τον άλλοτε αγαπημένο της, τον τραγουδιστή των One Direction Ζέιν Μάλικ. Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2020 είχαν αποκτήσει ένα παιδί, την κόρη τους Κάι.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πολιορκεί την Τζίτζι Χαντίντ & εκείνη τον... φτύνεΙ! -4

Η Χαντίντ με τον Μάλικ στο Met Gala του 2020/ ΑP Images

Επιστρέφοντας πάλι στο νέο ειδύλλιο το οποίο ο ηθοποιός προσπαθεί πολύ για να δημιουργηθεί, το InTouch ανέφερε πριν λίγο καιρό ότι «ο Λέο και η Τζίτζι έχουν βρεθεί μερικές φορές αυτό το καλοκαίρι. Γνωρίζονται μεταξύ τους εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι σούπερ ελκυστικοί ο ένας για τον άλλον. Είναι ο τύπος του: πανέμορφη, σέξι, αλλά και χαμηλών τόνων».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top