Χριστίνα Μπόμπα: Η πόζα στη Μύκονο μόνο με την πετσέτα της!

Οικογενειακώς στο Νησί των Ανέμων

Το καλοκαίρι συνεχίζεται για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη. Οι δυο τους μαζί με τις δίδυμες κόρες τους βρίσκονται στη Μύκονο, μιας και έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη βάπτιση.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η καλύτερη ώρα για καροτσάδα με τις δίδυμες!

Να θυμίσουμε πως Αριάνα και Φιλίππα θα βαπτιστούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Οι 8 νονοί & το προσκλητήριο της βάπτισης των διδύμων

 

 

Νονοί τη μικρής Φιλίππα θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.


Σε ένα διάλειμμα από τις προετοιμασίες για το διπλό Μυστήριο πήγαν στην παραλία για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα μιας και οι υψηλές θερμοκρασίες επιτρέπουν τέτοιου είδους εξορμήσεις.


Μάλιστα, η όμορφη Influencer πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο την πετσέτα της. «Hello Mykonos ☀️», αρκέστηκε να σχολιάσει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top