Χριστιάνα Μπέτα: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Πέτρο Ιακωβίδη

Είναι μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω;

Πριν από λίγο καιρό η Χριστιάνα Μπέτα παρουσίασε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής στη Δημοτική Πινακοθήκη της Μυκόνου, έχοντας στο πλευρό της τη μαμά της, Νατάσα Θεοδωρίδου και τον μπαμπά της, Τάκη Μπέτα. 

Η Χριστιάνα Μπέτα με τους γονείς της, Νατάσα Θεοδωρίδου και Τάκη Μπέτα

Η Χριστιάνα Μπέτα με τους γονείς της στην έκθεση ζωγραφικής της στη Μύκονο - Φωτογραφία NDP

Νατάσα Θεοδωρίδου: Στην έκθεση της κόρης της, Χριστιάνας, στη Μύκονο

Για το εγχείρημά της αυτό, αλλά και τη σχέση των γονιών της μετά το διαζύγιο, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day».

Νατάσα Θεοδωρίδου: Βόλτες στη Μύκονο με την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα

«Στη ζωγραφική εμπνέομαι από τα πάντα, από την οικογένειά μου, από ανθρώπους, από τη μουσική. Είμαι καλλιτέχνης στην ψυχή και δικηγόρος σε πολλά άλλα κομμάτια της προσωπικότητάς μου. Πάντα ζωγράφιζα, επαγγελματικά το κάνω δύο χρόνια. Οι πίνακές μου αρέσουν πολύ στη μαμά μου», δήλωσε αρχικά. 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και για τους δυο γονείς μου, για τη σχέση τους. Δεν θα με πείραζε να παντρευόταν ξανά η μαμά μου. Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Εννοείται ότι ακούω Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ζωγραφίζω!», πρόσθεσε στη συνέχεια, σχετικά με την οικογένειά της. 

Τέλος αποκάλυψε ποιοι είναι οι αγαπημένοι της τραγουδιστές πλην της μητέρας της. Ανάμεσα στα ονόματα που είπε ήταν κι αυτό του Πέτρου Ιακωβίδη, του οποίου έπλεξε το εγκώμιο, ξεκαθαρίζοντας από την άλλη πως είναι δυο πολύ καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω. 

«Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι φίλος μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον δω με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Μπετα. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top