Νατάσα Θεοδωρίδου: Βόλτες στη Μύκονο με την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα

Ανέμελες στιγμές στο νησί για την τραγουδίστρια

Αυτό το καλοκαίρι περιλαμβάνει συναυλίες ανά την Ελλάδα για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο για να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς ώστε να συνεχίζει ακάθεκτη τις εμφανίσεις της.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Περνάει απίθανα με τις κόρες της στην Πάρο!

Ανέστης Ευαγγελόπουλος -Νατάσα Θεοδωρίδου-Χριστιάνα Μπέτα στη Μύκονο

Ανέστης Ευαγγελόπουλος -Νατάσα Θεοδωρίδου-Χριστιάνα Μπέτα στη Μύκονο

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» στη Μύκονο. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων μαζί με την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα.

Νατάσα Θεοδωρίδου-Χριστιάνα Μπέτα στη Μύκονο -1

Οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και συχνά τις βλέπουμε να δημοσιεύουν αστεία στιγμιότυπα και όχι μόνο στα social media. Μαμά και κόρη έκαναν τις βόλτες τους στα Ματογιάννια παρέα με καλούς τους φίλους.

Νατάσα Θεοδωρίδου-Χριστιάνα Μπέτα στη Μύκονο -2

Γι’ αυτή της την έξοδο η Νατάσα Θεοδωρίδου συνδύασε ένα denim παντελόνι με τα loafers της, ένα τοπ σε μοτίβο μαρινιέρ και ένα λευκό πουκάμισο. Η Χριστιάνα Μπέτα από την άλλη, επέλεξε ένα μινι φόρεμα σε nude απόχρωση, το οποίο αναδείκνυε τη μαυρισμένη επιδερμίδα της. Το συνδύασε με flat σανδάλια και χαρακτηριστικά σκουλαρίκια. Και οι δυο τους ήταν βαμμένες σε φυσικούς τόνους.

Νατάσα Θεοδωρίδου-Χριστιάνα Μπέτα στη Μύκονο -3

Στα στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται και ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος που σπουδάζει νομική και είναι PR Communication Specialist σε μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας.

Χριστιάνα Μπέτα: Στη Μύκονο η μεγάλη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

Ανέστης Ευαγγελόπουλος -Νατάσα Θεοδωρίδου-Χριστιάνα Μπέτα

Χριστιάνα και Ανέστης συνδέονται με στενή φιλία πολλών ετών και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top