Middleton: Το σχολείο των παιδιών της είναι υπέροχο -Κοστίζει μία περιουσία

Ξεκίνησε η σχολική χρονιά για τον George, τον Louis και τη Charlotte

Μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της κάνει η οικογένεια του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, οι οποίοι σε λίγες ημέρες θα μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι στο Windsor. 

To ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση, προκειμένου να προσφέρει μία πιο φυσιολογική ζωή στα παιδιά του αλλά και για να βρίσκεται πιο κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Αυτό σημαίνει πως τα παιδιά θα χρειαστεί να αλλάξουν σχολείο, το οποίο μάλιστα οι γονείς τους το έχουν βρει. Αφού άφησαν το Thoma's Battersea στο Λονδίνο, όπου φοιτούσαν οι George και Charlotte, οι μικροί royals πρόκειται να ξεκινήσουν με τη νέα χρονιά στο Lambrook School στο Berkshire, όπου θα τους συνοδεύσει και ο πρίγκιπας Louis. 

Kate Middleton - William: Συνόδευσαν τα παιδιά τους την πρώτη μέρα στο σχολείο 

Lambrook School: Το σχολείο που θα πάνε τα παιδιά του William και της Kate

Τη νέα σχολική χρονιά, οι George, Charlotte και Louis θα παρακολουθήσουν μαθήματα στο ίδιο σχολείο. Πρόκειται για ένα «πρωτοκλασάτο» σχολείο. 52 στρέμματα έκτασης μέσα στο πράσινο, με τεράστιες πισίνες, με δικό του περιβόλι και μελίσσια. Γίνονται μαθήματα κρίκετ, ράγκμπι, χόκεϊ, κολύμβησης και ποδοσφαίρου ενώ τους μαθαίνει την αξία του εθελοντισμού και των καλών πράξεων.

Το σχολείο Lambrook αναμένεται να κοστίσει 50.000 λίρες τον χρόνο στο παλάτι για τη φοίτηση των τριών παιδιών του πριγκιπικού ζεύγους.

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Συνόδευσαν τα παιδιά τους την πρώτη μέρα στο σχολείο 

Η πρίγκιπας William και η δούκισσα Kate Middleton πήγαν τα παιδιά τους στο νέο τους σχολείο και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα. Μπαίνοντας στην είσοδο του σχολείου, η Kate κρατούσε από το χέρι τους γιους της και ο πρίγκιπας William την κόρη του, πριγκίπισσα Charlotte. Η Δούκισσα του Cambridge πραγματοποίησε μία μοναδική εμφάνιση, επιλέγοντας ένα καφέ πουά φόρεμα της εταιρείας Rixo αξίας 245 λιρών και το συνδύασε με καφέ γόβες.

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Συνόδευσαν τα παιδιά τους την πρώτη μέρα στο σχολείο 

Τα αγόρια της φόρεσαν μπλε σορτσάκι με καρό πουκάμισο και η μικρή Charlotte τη σχολική γαλάζια ποδιά.

Tην πενταμελή βρετανική βασιλική οικογένεια υποδέχτηκε ο διευθυντής του σχολείου, Τζόναθαν Πέρι, που χαιρέτησε δια χειραψίας το κάθε μέλος ξεχωριστά. «Καλώς ήρθατε. Χαίρομαι που σας βλέπω», ήταν κάποια από τα λόγια του. Απευθυνόμενος στην πριγκίπισσα Charlotte, ο κ. Πέρι της είπε: «Καλωσόρισες Charlotte, είμαστε χαρούμενοι που σε έχουμε εδώ. Εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι, εσείς; Ανυπομονείτε;». Τότε ο Δούκας του απάντησε: «Ναι ανυπομονούν. Έχουν πολλές ερωτήσεις!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top