Εριέττα Κούρκουλου: Ξεσπά για το γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε στα Ιωάννινα

Όσα αναφέρει στη μακροσκελή της ανάρτηση

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Star

Την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου έχει προκαλέσει η είδηση ότι το γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε βάναυσα στη Ζίτσα των Ιωανννίων χρειάστηκε τελικά να θανατωθεί με ευθανασία.

Ιωάννινα: Συνελήφθη ο 63χρονος που έσερνε γαΐδαρο με αγροτικό

Εριέττα Κούρκουλου

Εριέττα Κούρκουλου

Ανάμεσα σε αυτούς που καταδίκασαν το περιστατικό και η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης, ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Κατρίνα Τσάνταλη: Ξέσπασε για την κακοποίηση γαϊδουριού στα Ιωάννινα

«Θέλω να ξεκινήσω την νέα «σχολική» χρονιά εξηγώντας εν - συντομία, τον λόγο που δεν τοποθετήθηκα για το γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε στην Ζίτσα. Δεν τοποθετήθηκα, γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε λόγος. Ασχολήθηκε με το γεγονός αυτό - καταδικάζοντάς το, ολόκληρη η χώρα και αυτό μου φτάνει.

Δεν άνοιξα αυτό το προφίλ για να βρίσκομαι στην επικαιρότητα, ούτε γιατί ψάχνω ευκαιρίες να κάνω την όμορφη με ένα ζωάκι αγκαλιά. Το άνοιξα, για να φέρω στην επιφάνεια αυτό που κρύβεται πίσω από την κακοποίηση στην Ζίτσα και την κάθε κακοποίηση του κάθε ζώου (αλλά και ανθρώπου) σε όλο τον κόσμο - η ιδέα ότι κάποιες ζωές έχουν μικρότερη αξία από κάποιες άλλες.

Λυπάμαι για την αγωνία και τον αφόρητο πόνο που υπέστη το γαϊδουράκι, αλλά λυπάμαι και για τον τρόμο των ζώων που σέρνονται από γερανούς και κρεμιούνται ανάποδα πριν την σφαγή τους. Τα μεμονωμένα περιστατικά κακοποίησης των ζώων για τα οποία αισθανόμαστε μια παραπάνω συμπάθεια (γιατί για τα υπόλοιπα αδιαφορούμε), μπορεί να πουλάνε εφημερίδες και να γίνονται viral, αλλά αποτελούν απλώς ένα σύμπτωμα. Η ασθένεια ως συνήθως, κρύβεται πιο βαθιά», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top