Μαίρη Κατράντζου: Βαφτίζει το παιδί της στις Σπέτσες - Λαμπεροί καλεσμένοι

Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ θα δώσουν το «παρών»

Πριν από μερικούς μήνες η Μαίρη Κατράντζου γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον διακεκριμένο καθηγητή Νευρολογίας, Μάριο Πολίτη.

Μαίρη Κατράντζου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το μωρό της

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια ετοιμάζεται να βαφτίσει το μωράκι της αρχές Σεπτεμβρίου.

Μαίρη Κατράντζου: Παντρεύτηκε η διεθνής σχεδιάστρια μόδας

Η ίδια πηγή αναφέρει πως βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την ξεχωριστή αυτή ημέρα με την όλη διαδικασία να γίνεται υπό άκρα μυστικότητα, καθώς οι δυο γονείς δε θέλουν να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

Το μυστήριο θα τελεστεί στις Σπέτσες σε στενό οικογενειακό κύκλο και νονοί του μωρού θα είναι οι καλοί τους φίλοι, Μαρί Σαντάλ, πρίγκιπα Παύλο και Ευγενία Νιάρχου, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας. 

Η λίστα με τους καλεσμένους της βάπτισης

Ένα παραμυθένιο σκηνικό με την υπογραφή της Φαίης Βαλλίδη και την έγκριση της Μαίρης Κατράντζου, ετοιμάζεται σε κτήμα των Σπετσών, για το dinner party που θα παραθέσει το ζευγάρι παρουσία 100 περίπου προσκεκλημένων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει η Espresso ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους θα βρίσκονται οι: πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ, ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Νίνα Φλορ, μέλη των οικογενειών Νιάρχου, Λιβανού, Λω, καθώς και ο Τζόζεφ και η Σαμπίν Γκετί.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top