Γιώργος Σουξές: Το σοβαρό τροχαίο που παραλίγο να χάσει το πόδι του

«Ο γιατρός ήταν κατηγορηματικός ότι θα ξαναπερπατούσα μόνο με μπαστούνι»

Στο σοβαρό τροχαίο που είχε στο παρελθόν από το οποίο κινδύνευσε να χάσει το ένα του πόδι, καθώς και στις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να ξαναπερπατήσει, αναφέρθηκε ο πρώην ηθοποιός των Άγριων Μελισσών, Γιώργος Σουξές, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Γιώργος Σουξές: Έτσι έμαθε ο γιος του πως σκοπεύει να παντρευτεί

 

«Πριν από χρόνια, είχα ένα σοβαρό ατύχημα με την μοτοσικλέτα μου όταν πήγαινα σε παράσταση και κινδύνεψα να μου κόψουν το πόδι. Ο γιατρός είχε προειδοποιήσει τους δικούς μου ότι αν δε βελτιωθεί η κατάσταση σε δύο τρεις ημέρες, θα μου κόψουν το πόδι», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Η μητέρα μου μπροστά μου χαμογελούσε και μου έδινε κουράγιο κι όταν έβγαινε από το δωμάτιο έκλαιγε και σωριαζόταν λιπόθυμη. Έμεινα αρκετό καιρό στο νοσοκομείο με σίδερα που προεξείχαν και μετά άλλους επτά μήνες ήμουν με πατερίτσες. Ευτυχώς, γλίτωσα το πόδι, αλλά ο γιατρός ήταν κατηγορηματικός ότι θα ξαναπερπατούσα μόνο με μπαστούνι, οπότε έπρεπε να εγκαταλείψω το επάγγελμά μου. Εγώ ούτε να το ακούσω. Το έβαλα πείσμα», συμπλήρωσε έπειτα για τη διάγνωση του γιατρού.

Παντρεύεται το καλοκαίρι στο Ναύπλιο πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες

«Στη συνέχεια, όταν έβγαλα τα σίδερα, πήγαινα μια φορά τον μήνα για να με δει ο γιατρός. Τότε είχα μια φίλη χορεύτρια και της είπα: "εσείς όταν τραυματίζεστε στα πόδια πώς καταφέρνετε και το ξεπερνάτε;" Μου είπε: "Θα πας στην παραλία, θα περπατάς στην άμμο για να παίρνει το πόδι σου κλίσεις και σιγά σιγά θα έρθει στη θέση του". Αυτό έκανα καθημερινά με πείσμα, ενώ είχα πάθει αγκύλωση στο πόδι μου. Κατάφερα να ξαναπερπατήσω».

«Ο συγκεκριμένος γιατρός, όταν με είδε να περπατώ κανονικά δεν το πίστευε, αντέδρασε άσχημα και φώναξε την ομάδα τους και τους έλεγε: "Δε γίνεται αυτό". Δε μου έβγαλε τη λάμα. Πήγα σε άλλο γιατρό. Ευτυχώς, όμως μετά από τόση αγωνία, κόπο και πείσμα, έσωσα το πόδι μου», δήλωσε, κλείνοντας ο Γιώργος Σουξές. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top