Η Meghan Markle αποκαλύπτει: «Είχε πάρει φωτιά το δωμάτιο του μωρού!»

Όσα είπε η δούκισσα του Σάσεξ στο πρώτο της podcast

Δείτε βίντεο για τη Meghan Markle από το Breakfast@Star

Το πρώτο επεισόδιο του podcast Archetypes της Meghan Markle βρίσκεται στον αέρα. Με τίτλο Η λανθασμένη αντίληψη της φιλοδοξίας, η πρώην τηλεοπτική σταρ συζητάει με τη θρυλική τενίστρια Serena Williams τα διπλά κριτήρια με τα οποία αντιμετωπίζονται οι γυναίκες που χαρακτηρίζονται φιλόδοξες

Γενέθλια για τη Meghan Markle: Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας

Ανάμεσα σε άλλα, η Markle αποκάλυψε ότι ο γιος της πρίγκιπας Archie παρά τρίχα γλίτωσε από φωτιά που ξέσπασε στο υπνοδωμάτιό του κατά τη διάρκεια περιοδείας της γαλαζοαίματης οικογένειας στη Νότια Αφρική.

Η Meghan Markle κρατώντας αγκαλιά τον πρίγκιπα Archie στο Κέιπ Τάουν τον Σεπτέμβριο του 2019

Η Meghan Markle κρατώντας αγκαλιά τον πρίγκιπα Archie στο Κέιπ Τάουν τον Σεπτέμβριο του 2019 /Φωτογραφία AP Images

Όπως ανέφερε η 41χρονη δούκισσα, η νταντά είχε μαζί της τον 4,5 μηνών τότε Archie για να πάρουν ένα σνακ. Η σόμπα που είχαν στην κρεβατοκάμαρα πήρε φωτιά. Δεν υπήρχε ανιχνευτής καπνού. Έτυχε κάποιος να μυρίσει καπνό στον διάδρομο, μπήκε μέσα κι έσβησε τη φωτιά. Ο μικρούλης κανονικά θα κοιμόταν εκεί, τον είχαν αφήσει επιστρέφοντας στην κατοικία που έμεναν για ύπνο μετά την άφιξη τους στην περιοδεία προκειμένου να παραβρεθούν σε εκδήλωση όπου η δούκισσα θα ήταν ομιλήτρια. 

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα Archie τον Μάιο του 2019

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα Archie τον Μάιο του 2019 /Φωτογραφία AP Images

Meghan Markle: Τι κρύβει το διαμαντένιο δαχτυλίδι που φοράει συνέχεια;

«Τελειώνει, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και λένε ότι είχε πάρει φωτιά στο σπίτι. Είχε πάρει φωτιά στο δωμάτιο του μωρού. Επιστρέψαμε. Όλοι έκλαιγαν, όλοι έτρεμαν. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να συνεχίσουμε τις επόμενες προγραμματισμένες υποχρεώσεις. Δεν είχε κανένα νόημα», αποκάλυψε η σύζυγος του πρίγκιπα Harry.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top