Μαρία Σολωμού: Η φωτογραφία με φίλες της 30 χρόνια πριν και... σήμερα!

Δείτε την ηθοποιό στην εφηβεία της

Δείτε βίντεο της Μαρίας Σολωμού από τις διακοπές της

Reunion με τις φίλες της στο Λουτράκι έκανε η Μαρία Σολωμού, μετά από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά το προηγούμενο διάστημα.  

Μαρία Σολωμού: Οι ευχές του Mente Fuerte για την ονομαστική της γιορτή

Πριν την επιστροφή της στην Αθήνα, η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε στη γνωστή λουτρόπολη της Κορινθίας όπου έχει περάσει διακοπές όταν ήταν μικρή. Εκεί, συναντήθηκε με τις καλές της φίλες και πόζαραν μαζί σε μια νέα φωτογραφία, όπως τότε που βρίσκονταν στην εφηβεία.

Μαρία Σολωμού: Η φωτογραφία με φίλες της 30 χρόνια πριν και... σήμερα!

Άκρως καλοκαιρινή πόζα της Μαρίας Σολωμού από τις διακοπές της στη Σαντορίνη /Φωτογραφία Instagram

Μαρία Σολωμού: Στα ύψη η θερμοκρασία με το «καυτό» μπικίνι της

«Το βαριόμασταν το Λουτράκι, αλλά ήταν Πάσχα κι εμείς 16 οπότε δε μας ρώταγαν. Παρόλα αυτά πάντα περνάγαμε καλά τελικά. Στο μπαλκόνι της Ζιζής, Κυριακή του Πάσχα με τους μπαμπάδες να ψήνουν και τις μαμάδες να μας παρακαλούν να βγάλουμε μια αναμνηστική φωτογραφία. 30 χρόνια μετά εκεί εμείς. Με κάτι δεκαεξάχρονα δικά μας πια, να προσπαθούμε να θυμηθούμε εκείνη την παλιά την πόζα. Δεν την πετύχαμε ακριβώς αλλά δεν πειράζει. Υou get the picture», ανέφερε στην ανάρτησή της με τις φίλες της η Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top