Μαρία Σολωμού: Οι ευχές του Mente Fuerte για την ονομαστική της γιορτή

Το story του γνωστού τράπερ για τη φημολογούμενη σύντροφό του

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Την ονομαστική της γιορτή είχε τη Δευτέρα της Παναγίας η Μαρία Σολωμού κι ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε ήταν και του Mente Fuerte.

Μαρία Σολωμού: Η νέα hot bikini photo και το σχόλιο του Mente Fuerte!

Ο γνωστός τράπερ με τον οποίο φημολογείται ότι είναι ζευγάρι, της ευχήθηκε δημόσια μέσα από το Instagram. Σε story του πόσταρε φωτογραφία τους και κάτω από αυτή έγραψε: «Χρόνια πολλααά». Στη συνέχεια, μάλιστα, η ηθοποιός αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο στο προφίλ της. 

Το insta story του Mente Fuerte για τη Μαρία Σολωμού

Το insta story του Mente Fuerte για τη Μαρία Σολωμού /Φωτογραφία Instagram

Αν και οι φήμες τους θέλουν τους τελευταίους μήνες μαζί, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει το ειδύλλιο. Σε πρόσφατες δηλώσεις της η ηθοποιός είπε για τον Mente Fuerte: «Δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται μια εικόνα δική μου με έναν άλλο άνθρωπο. Φτάνει. Εγώ είμαι μονάδα κι έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πατέρα του παιδιού μου κι αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte, που κάνουμε παρέα». 

Η Μαρία Σολωμού φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του Mente Fuerte

Μαρία Σολωμού: Απάντησε πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Mente Fuerte

Από τη μεριά του, ο τράπερ είχε αναφέρει, μιλώντας στην ηθοποιό: «Είσαι κορίτσαρος! Κι αν έχουμε σχέση κι αν όχι, είναι δικό μας πρόβλημα. Θα ήταν τιμή μου να σε κυκλοφορούσα παντού κοριτσάρα μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top