Μαρία Καζαριάν: «Μετρούσα τις ώρες να τελειώσει το γλυκό μαρτύριο»

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγους μήνες η Μαρία Καζαριάν που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks».

 

 

Μαρία Καζαριάν: Το παθιασμένο φιλί στον πατέρα του παιδιού της

Η μελαχρινή καλλονή γέννησε αγοράκι και πλέον απόλυτη προτεραιότητά της είναι η ανατροφή του. Μπορεί να κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της, ωστόσο μετά από καιρό πήρε την απόφαση να ανοιχτεί στους followers της, κάνοντας ένα Q&A μαζί τους.

Η πρώην παίκτρια του reality μόδας που έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό μαζί με την οικογένειά της, μίλησε πρώτη φορά για την περιόδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και τον τοκετό.

«Πέντε μηνών άρχισε εμένα να φουσκώνει η κοιλίτσα μου, τις τελευταίες ημέρες είσαι έτοιμη κυριολεκτικά να σκάσεις! Όλη μέρα σκεφτόμουν πώς θα βγει και πότε; Θα πονέσω πολύ στον τοκετό; Θα αντέξω τον πόνο; Όλα αυτά μου έτρωγαν το μυαλό. Μετρούσα τις ώρες να βγει και να τελειώσει αυτό το γλυκό μαρτύριο…», ανέφερε αρχικά η Μαρία Καζαριάν.

Μαρία Καζαριάν: Οι πρώτες βόλτες με το νεογέννητο μωρό της στη Φρανκφούρτη

 

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε «Παιδιά είχα φυσιολογική γέννα χωρίς επισκληρίδιο παρακαλώ και εννοείται τα είδα όλα, είπα να ζήσω την εμπειρία στο έπακρο χαχα σκληρή. Εννοείται πως δεν μπορώ να σας περιγράψω πως ήταν οι πόνοι αλλά θα πω το ρητό που λένε όλες οι μανούλες χαχα μόλις δεις το μωρό τα ξεχνάς όλα». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top