Μάκης Παντζόπουλος - Λευτέρης Σουλτάτος: Βραβεύτηκαν οι δύο συνεργάτες

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο σεφ στο Instagram

Ο Λευτέρης Σουλτάτος βραβεύτηκε στο 4ο ετήσιο συνέδριο διεθνούς γεύσης για τους leaders της γαστρονομίας και μεταξύ άλλων  πήρε τη διάκριση “gold metal awards of quality and taste GTBB”.

Ο σεφ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάποιες φωτογραφίες όπου ποζάρει μαζί με τους συνεργάτες του και ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Μάκης Παντζόπουλος, καθώς οι δυο άνδρες συνεργάζονται στην ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο.

Λευτέρης Σουλτάτος - Μάκης Παντζόπουλος

Μάκης Παντζόπουλος: Η σπάνια εμφάνιση στη βράβευση του Σουλτάτου

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα &τους συνεργάτες μου γιατί εχθές βραβεύτηκαν με τη διάκριση gold metal awards of quality and taste...
Όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι οι βραβεύσεις δεν είναι ο σκοπός και τίποτα δεν αλλάζει στην δουλειά μας με ένα βραβείο, πάντα μα πάντα μια επιβράβευση είναι μια αναγνώριση που έρχεται να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις, σε αυτά τα χρόνια τα βραβεία που έχουν έρθει δόξα τον θεό ήτανε πολλά σημαντικά άλλα λιγότερο σημαντικά όμως για μένα το κάθε ένα είναι μοναδικό και με έχουν κρατήσει να αντέχω να προσπαθώ να επιμένω για το καλύτερο. Είναι ομαδική δουλειά, κανένας μάγειρας δεν μπορεί μόνος του να φέρει επιτυχία, χρειάζεται ομάδα, συνεργάτες, επιχειρηματίες, γι’ αυτό κι εγώ το αφιερώνω σε αυτούς το 50% των βραβείων. Το άλλο 50% στην οικογένεια μου στα παιδιά μου στη γυναίκα μου @vasolaskaraki που με ανέχονται, που με στερούνται για να μπορώ να συνεχίζω. Σας ευχαριστώ», έγραψε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Σουλτάτος στο Instgaram.

Μάκης Παντζόπουλος: Η σπάνια εμφάνιση στη βράβευση του Σουλτάτου 1

Μάκης Παντζόπουλος: Η σπάνια εμφάνιση στη βράβευση του Σουλτάτου 4

Στο πλευρό του αυτή τη σημαντική ημέρα εννοείται πως ήταν και η Βάσω Λασκαράκη, η οποία κοινοποίησε στην προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει μαζί του  και έγραψε δημόσια πόσο περήφανη νιώθει για αυτόν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top