Αντέλ: Οι θαυμαστές της αισθάνθηκαν ότι προδόθηκαν επειδή έχασε κιλά!

Τι είπε η τραγουδίστρια για τα 45 κιλά που έχασε

Η Αντέλ έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή, όπου μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να κάνει ένα restart στη ζωή της και να χάσει 45 κιλά!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είπε ότι ξεκίνησε να γυμνάζεται και πλέον ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή.

Η ίδια μάλιστα, δεχόταν συνεχώς ερωτήσεις από τους θαυμαστές της για την απώλεια κιλών, όμως εκείνη απέφευγε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της, λεπτομέρειες από την προσπάθειά της να αλλάξει την εικόνα της.

«Καταλαβαίνω γιατί ο Τύπος ενθουσιάστηκε με αυτή την αλλαγή. Δεν μοιράστηκα το ταξίδι μου όπως κάποιος άλλος θα έκανε. Κάποιοι άλλοι θα είχαν κάνει DVD τώρα αλλά. Εγώ έκανα την προσπάθειά μου ήσυχα, για τον εαυτό μου», δήλωσε η 34χρονη ερμηνεύτρια.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στους θαυμαστές της που αισθάνθηκαν ότι «προδόθηκαν» από την ίδια, με την απώλεια των κιλών της, αναφέροντας: 

«Ένιωσα απαίσια για κάποιους ανθρώπους που στεναχωρήθηκαν. Κάποιοι από αυτούς ήταν νέοι, κάπου στα 15. Υπήρξαν άνθρωποι που αισθάνθηκαν πολύ προδομένοι από εμένα. Είπαν: ”Α, υποκύπτει στην πίεση”, κάτι που με ενόχλησε πραγματικά. Γιατί δεν μου κρατάει κανείς το χέρι το βράδυ, στις 4 τα ξημερώματα όταν κλαίω και η καρδιά μου κοντεύει να σπάσει από το άγχος μου και χρειάζομαι εκτόνωση και πράγματα όπως είναι η άσκηση».

«100% η άσκηση μου έδωσε συγκέντρωση και τρόπο να εκτονώσω την ενέργειά μου -καλή ή κακή- και με έκανε να νιώθω ότι γινόμουν πιο δυνατή ψυχικά με το να γίνομαι πιο δυνατή σωματικά. Δεν πιέζω πια τον εαυτό μου σε καταστάσεις που με εξαντλούν. Απομακρύνομαι από αυτές. Επιλέγω ανθρώπους πολύ προσεχτικά στη ζωή μου πλέον», πρόσθεσε η Αντέλ.

Αντέλ - κιλά
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top