Πάνος Μουζουράκης: «Έπαθα κρισάρα πανικού στον Χατζηνικολάου»

«Ο Χατζηνικολάου νόμιζε ότι έφευγα»

Δείτε τη συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη στο Καλό Μεσημεράκι

Ο Πάνος Μουζουράκης «εισέβαλε» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και καθώς συζητούσε με τον παρουσιαστή, αποκάλυψε πρώτη φορά την κρίση πανικού που έπαθε όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ANT1.

Μουζουράκης: «Εγώ δεν ξέρω ποιος είμαι και πώς με αντιλαμβάνεστε εσείς»

ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ

«Πριν ένα μήνα είχα κρίση πανικού και δεν ήθελα να βγω στην τηλεόραση. Τώρα όποτε το σκέφτομαι, με ξαναγαργαλά λίγο. Έπαθα μια κρισάρα πανικού στον Χατζηνικολάου. Έβγαινα μέσω Skype για να μιλήσω για τον Σάκη Ρουβά. Εκεί σε έχουν στο Skype για εικόνα και για τον ήχο σε έχουν στο τηλέφωνο. Είχα προετοιμαστεί, βγαίνω στον αέρα, μιλάω μιλάω και κάποια στιγμή μια φωνή μέσα στο κεφάλι μου μού λέει τι κάνεις, θα παρεξηγηθείς που μιλάς τόσο πολύ. Μου λέει δεν έχουμε φρένα και θα τρακάρουμε. Με το που μου το λέει, αρχίζει να χτυπά η καρδιά μου δυνατά και σηκώνομαι από την καρέκλα. Ο Χατζηνικολάου νόμιζε ότι έφευγα» είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

«Κάθομαι ξανά κι η καρδιά δεν ηρεμούσε με τίποτα. Κι είπα κοίταξε τι θα κάνεις. Θα τελειώσεις αυτήν την ιστορία που λες τώρα, δεν είναι πολύ αστεία και θα πατήσεις το κόκκινο κουμπάκι γιατί θα μείνεις μπροστά στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να ανατιναχτεί. Έκλεισα τη σύνδεση κι ακούω τον Χατζηνικολάου μέσα στο αυτί μου γιατί δεν είχα κλείσει το τηλέφωνο και μου λέει έλα νόμιζα ότι έκλεισες το Skype» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top