Άντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη»

Όσα είπε η ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη

Για τη ζωή της πριν και μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου μίλησε η Άντζελα Γκερέκου το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου: Στο A' Νεκροταφείο για τον Τόλη

«Με την βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω βαθιά μέσα μου και με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται, και με το παιδί μου και με την δουλειά μου, έτσι και τώρα στην δύσκολη περίοδο της ζωής μας,  προχωράμε δυνατά και όλα μπορούν να πάνε καλά», είπε η ηθοποιός για την περίοδο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

τολης βοσκοπουλος

Ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου/ NDP

Να θυμίσουμε ότι αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης πέθανε από ανακοπή καρδιάς, στις 19 Ιουλίου 2021, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του αφήνοντας πίσω τη σύζυγο και το παιδί του.

Το βιβλίο του Τόλη Βοσκόπουλου

Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση για τους 10 μήνες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Στη συνέχεια, η αναφέρθηκε στο βιβλίο που άρχισε να γράφει ο Τόλης Βοσκόπουλος στην Κέρκυρα, το οποίο δεν ολοκλήρωσε ποτέ.

«Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος, που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα 1000 χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί. Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και όλα αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος και αυτά που δεν έχουν δει γιατί δεν έχουν ζήσει κοντά του καθημερινά. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος», είπε

Η Άντζελα Γκερέκου για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Για τον ρόλο της στη σειρά του Mega η ηθοποιός ανέφερε: «Ο τίτλος της σειράς και μόνο, ήταν μια πρόκληση θετική. Όταν συμφώνησα για τη σειρά, ο Τόλης είχε προβλήματα υγείας, τα οποία τα πάλευε σαν λιοντάρι, τα νικούσε και μαζί προχωρούσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top