Jennifer Lopez: Απέφυγε να αναφερθεί στο φύλο της κόρης της επί σκηνής

Ανέβασε στη σκηνή την κόρη της για να πουν ένα ντουέτο

Guest star στο έκτο ετήσιο γκαλά LADF Blue Diamond, που πραγματοποιήθηκε στο Dodger Stadium την Πέμπτη, ήταν η Jennifer Lopez, ενώ την εμφάνισή της στη σκηνή έκανε και η 14χρονη Emme.

Η εκδήλωση, συγκέντρωσε ένα ρεκόρ 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων για το LADF, το οποίο στοχεύει στη βελτίωση της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης, των αστέγων και της κοινωνικής δικαιοσύνης για όλους.

H JLo όπως είναι γνωστό έχει αποκτήσει τα δίδυμα - Emme και Max - με τον πρώην της, Marc Anthony. Η Emme είχε ανέβει στη σκηνή με τη μητέρα της στη σκηνή στο παρελθόν, κάνοντας ντουέτο το «Limitless» στην περιοδεία «It's My Party» το 2019 ενώ εμφανίστηκε και το 2020 στο Super Bowl.

Σε αυτή την εμφάνισή της, η Lopez έκανε ένα ντουέτο με την κόρη της, την οποία παρουσίασε στο κοινό χρησιμοποιώντας αντωνυμίες ουδέτερου φύλου.

Τζένιφερ Λόπεζ: Ευχαριστώ όσους μου είπαν ψέματα και μου ράγισαν την καρδιά

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok η Lopez αναφέρθηκε στο κορίτσι της χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες αυτοί/αυτούς (they/them):

«Η τελευταία φορά που εμφανιστήκαμε μαζί ήταν σε ένα μεγάλο στάδιο όπως αυτό. Τους (σ.σ. αναφερόμενη στην κόρη της) ζητάω συνέχεια να τραγουδήσουν μαζί μου, αλλά δεν το κάνουν. Οπότε αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Είναι πολύ, πολύ απασχολημένοι. Έχουν κλείσει ραντεβού. Και ακριβοί! Μου κοστίζει όταν βγαίνουν», είπε αστειευόμενη για να συνεχίσει:

«Αλλά αξίζουν κάθε δεκάρα, γιατί είναι το αγαπημένο μου ντουέτο όλων των εποχών. Οπότε, αν μου επιτρέπετε», πρόσθεσε η JLo, πριν η Emme αρχίσει να τραγουδά το «A Thousand Years» της Christina Perri με ένα μικρόφωνο που είχε πάνω του τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Επιπλέον, η Emme τραγούδησε με την JLo το «Born in the USA» του Bruce Springsteen και την εισαγωγή του «Let's Get Loud».

Πολλοί χρήστες στο Twitter επαίνεσαν την JLo για την απόφασή της να χρησιμοποιήσει ουδέτερες αντωνυμίες για την κόρη της. Η ουδέτερη αντωνυμία «αυτοί» (they) χρησιμοποιείται στα αγγλικά για τους non binary ανθρώπους που επιλέγουν να μην ταυτοποιούνται ούτε ως άνδρες ούτε ως γυναίκες.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top