Τζένιφερ Λόπεζ: Ευχαριστώ όσους μου είπαν ψέματα και μου ράγισαν την καρδιά

Ο φορτισμένος λόγος της στην απονομή των βραβείων MTV

Viral έχει γίνει ο λόγος που έβγαλε η Τζένιφερ Λόπεζ όταν πήρε το βραβείο στα MTV Movie & TV Awards 2022 για το τραγούδι της «On My Way», από την ταινία «Marry Me».

Τζένιφερ Λόπεζ: Ευχαριστώ όσους μου είπαν ψέματα και μου ράγισαν την καρδιά

Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο φορτισμένος λόγος της στην απονομή των βραβείων MTV
Η Λατίνα pop star ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της και κατά τη διάρκεια του λόγου της, ξέσπασε σε κλάματα απευθυνόμενη σε όσους την πλήγωσαν και της είπαν ψέματα στη ζωή της.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου προσέφεραν αυτή τη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν χαρά και αυτούς που με πλήγωσαν. Αυτούς που ήταν αληθινοί και αυτούς που μου είπαν ψέματα. Θέλω να ευχαριστήσω την αληθινή αγάπη και θέλω να ευχαριστήσω τον τρόπο που είπα ψέματα στον εαυτό μου γιατί έτσι ήξερα ότι έπρεπε να εξελιχθώ. Θέλω να ευχαριστήσω την απογοήτευση και την αποτυχία που με έμαθε να είμαι δυνατή».

Τζένιφερ Λόπεζ: έβαλε τα κλάματα στα βραβεία MTV

Στη συνέχεια, η Τζένιφερ Λόπεζ τόνισε ότι «μέσα από την αποτυχία και την απογοήτευση» έμαθε να είναι δυνατή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα παιδιά της, Emme και Max, λέγοντας: «Μου έμαθαν να αγαπώ». 

Η JLo δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον αρραβωνιαστικό της, Μπεν Άφλεκ, μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Ο Μπεν και όλοι στο σπίτι, γεια! Περιμένετέ με να δειπνήσουμε, θα είμαι σπίτι στις 7!» είπε ενώ τα μάτια της έλαμπαν από ευτυχία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top