Εριέττα Κούρκουλου: «Μετά από 15 χρόνια μπορώ να αποκαλέσω κάποιον μπαμπά»

Συγκινεί η νεαρή μαμά

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε η Εριέττα Κούρκουλου για τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Εριέττα Κούρκουλου: Στιλάτη εμφάνιση στην Τεχνόπολη - Βόλτα με το καρότσι

Πριν από λίγους μήνες έγινε μαμά και θέλησε να ευχαριστήσει τον άνδρα της ζωής της για το πολυτιμότερο δώρο που της χάρισε.

Εριέττα Κούρκουλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα ανέβασε μια φωτογραφία του συζύγου της τη ώρα που κάνει βόλτα τον γιο τους γράφοντας στη λεζάντα: «Ο άνθρωπος που μου χάρισε το πολυτιμότερο δώρο, κάνοντάς με “μαμά”.Όχι, δεν θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, έπρεπε να είναι αυτός. Αυτουνού το παιδί ήθελα. Όχι επειδή είναι τέλειος, αλλά γιατί έχει μια καρδιά από χρυσάφι. Γιατί σκέφτεται πάντα όλους εμάς που έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε κοντά του και προσπαθεί διαρκώς να γίνεται καλύτερος.

Κούρκουλου: «Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι θέλω το παιδί του Βύρωνα»

Βυρωνάκι μου, θέλω να ξέρεις ότι παρατηρώ κάθε διακριτική σου κίνηση που δείχνει το μεγαλείο της ψυχής σου και είμαι σίγουρη ότι έχοντας εσένα σαν παράδειγμα, θα τις υιοθετήσει κάποια στιγμή και ο γιος μας. Μπορεί εγώ να φημίζομαι για τη φιλοζωία και τη φιλανθρωπία μου και εσύ για το επιχειρείν, αλλά σκέφτομαι συχνά, ότι πιθανώς να με ξεπερνάς και σε αυτά.

Φιλόδοξος, δυναμικός, επίμονος και μερικές φορές σκληρός στη δουλειά, αλλά πάντα τρυφερός, ευαίσθητος και δοτικός με τους ανθρώπους σου. Αυτό ακριβώς εύχομαι και για τον Νικολάκη μας. Σε ευχαριστούμε που μας αγαπάς ανιδιοτελώς και μας το δείχνεις κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ και εγώ που φέτος, μετά από δεκαπέντε χρόνια, μπορώ επιτέλους να αποκαλέσω κάποιον “μπαμπά”.
Χρόνια Πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι, μας κλέβουν τις καρδιές».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top