Την πιο όμορφη φάση της ζωής της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου, καθώς πριν από δύο μήνες γέννησε τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.
Η vegan Εριέττα Κούρκουλου φωτογραφίζει τον δύο μηνών γιο της
Το απόγευμα της Παρασκευής η όμορφη μανούλα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον γιόκα της στο SGS Family and Pet Festival για τα αδέσποτα που διοργάνωσε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Όπως είναι γνωστό, η Εριέττα που λατρεύει τα ζώα κι έχει έντονη φιλοζωική δράση δε θα μπορούσε να λείπει από το event, με τον φωτογραφικο φακό να την απαθανατίζει στην πρώτη της δημόσια έξοδο με το νεογέννητο μωράκι της.
Εριέττα Κούρκουλου: Θα ήθελα να δω στον γιο μου το βλέμμα του πατέρα μου
Ντυμένη στα λευκά με μαύρα μποτάκια και πληθώρα τατουάζ στα χέρια της, κρατούσε το καροτσάκι με τον δύο μηνών γιο της που έδωσε κι εκείνος το δικό του «παρών»!