MasterChef: Ο Μαμαλάκης αποθέωσε την Καλλιόπη - Το σχόλιο για τον Πάνο

Τι είπε ο διάσημος chef για τους δύο νεαρούς μάγειρες

Αποκλειστικά στο Star.gr οι πρώτες δηλώσεις της δεύτερης φιναλίστ

Ο τελικός του MasterChef 2022 πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 15/6 και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Ο μάγειρας επικράτησε της δεύτερης φιναλίστ Καλλιόπης 58 – 53.

MasterChef 2022: Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ο μεγάλος νικητής!

Και τα δύο νερά παιδιά αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό για τον χαρακτήρα τους και τις μαγειρικές τους ικανότητες. Η Καλλιόπη μπορεί να μην κατόρθωσε να κερδίσει τον τίτλο του MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά σίγουρα θα πάει ψηλά, όπως και ο Πάνος.

Καλλιόπη Μπεζαντέ: «Ήμουν στο MasterChef για να ξεπεράσω τα όριά μου»

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μάγειρες μάλιστα, ο Ηλίας Μαμαλάκης, αποθέωσε την Πόπη!

Ο Μαμαλάκης δημοσίευσε στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την 25χρονη μαγείρισσα και έγραψε: «Την πρωτογνώρισα όταν προσκεκλημένος στο masterchef έφτιαξε την μεταμοντέρνα πορτοκαλί πίτα. Από μακριά όμως. Έμαθα ότι μίλησε για μένα με πολύ όμορφα λόγια. Πως τα έφερε η ζωή και γνωριστήκαμε και από κοντά και χάρηκα πολύ γι αυτό. Η γνώμη μου για αυτή είναι σταθερή. Ναι, θα μπορούσα να δουλέψω μαζί της, μου πάει ο χαρακτήρα της. Έχει στόχους έχει άποψη και θα πάει μπροστά. Παράλληλα θέλω να συγχαρώ και τον Πάνο για την νίκη του. Θα έχει σπουδαία εξέλιξη. 2-3 βαθμούς τους χώριζαν για το έπαθλο, σχεδόν τίποτα δηλαδή».

Να θυμίσουμε πως ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε εμφανιστεί σε ένα από τα επεισόδια του MasterChef, τον περασμένο Μάρτιο, αξιολογώντας την μαγειρική των παικτών του διαγωνισμού.

Ηλίας Μαμαλάκης: Τι είπε για την ελληνική κουζίνα στο MasterChef

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη:

ηλίας μαμαλάκης
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top