Ηρώ Σαΐα - Σταύρος Ξαρχάκος: Σπάνια εμφάνιση στο Ηρώδειο

Το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση του σερ Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ

Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Ηρώ Σαΐα έκαναν μία σπάνια βραδινή εμφάνιση στο Ηρώδειο. Το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση του σερ Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ.

Ηρώ Σαΐα - Σταύρος Ξαρχάκος: Σπάνια εμφάνιση στο Ηρώδειο

Ο σερ Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ, πολυβραβευμένος αρχιμουσικός, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της Χορωδίας Μοντεβέρντι και των Άγγλων Σολίστ Μπαρόκ θεωρείται πρωτοπόρος στην αναβίωση της πρώιμης μουσικής και στην ιστορικά τεκμηριωμένη απόδοσή της. 

Το πρόσφατο έργο του με τα σύνολα Μοντεβέρντι περιλαμβάνει βραβευμένες ερμηνείες Μπαχ, Μπερλιόζ, Βέρντι κ.ά. σε συναυλίες ανά τον κόσμο. 

Στο Ηρώδειο διηύθυνε τη χορωδία και την ορχήστρα σε κορυφαία έργα του Μπαχ και των προαγγέλων του, Συτς και Σάιν, που αντλούν την έμπνευσή τους από το βίωμα του πένθους και την καθαρτική του δύναμη. Στα έργα των τελευταίων, η χορωδία συνοδεύεται από τον πλούσιο ήχο πρώιμων χάλκινων οργάνων.

Η Ηρώ Σαΐα και ο Σταύρος Ξαρχάκος γνωρίστηκαν το 2008 σε μία συναυλία στην Κύπρο, ενώ το 2012 συνεργάστηκαν σε μία μουσική παράσταση και η σχέση τους εξελίχθηκε από μία συνεργασία σε μία όμορφη ιστορία αγάπης. Παντρεύτηκαν το 2015 σε ένα εκκλησάκι στη Βάρκιζα και την επόμενη χρονιά έγιναν γονείς.

Τα δύο παιδιά τους, η Μαρία Ιζόλδη και ο Σταύρος, μεγάλωσαν σε ένα σπίτι γεμάτο μουσική, παρακολούθησαν τον πατέρα και τη μητέρα τους σε πρόβες και συναυλίες και στην ηλικία των 6 ετών που είναι σήμερα, είναι απόλυτα εξοικειωμένα με τη σκηνή. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top