Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κλειστό το μαγαζί του στην Αλόννησο

Η τοπική κοινωνία τον έχει καταδικάσει και του έχει γυρίσει την πλάτη

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λίγες ημέρες αφότου ήρθε στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση για τη διαρροή ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του -στην οποία εμπλέκεται ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα»-, αποφάσισε να επισκεφτεί με τη γυναίκα του το αγαπημένο του νησί, την Αλόννησο, όπου και διατηρεί μια καφετέρια την οποία είχε σκοπό να ανοίξει τη φετινή σεζόν.

Για κακούργημα παραπέμπεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Το κλίμα όμως που αντίκρισε όταν βρέθηκε στο νησί του Πάσχα, ήταν αποτρεπτικό για τον παρουσιαστή αφού οι κάτοικοι, του γύρισαν την πλάτη και φαίνεται ότι έχουν καταδικάσει ήδη την πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Έτσι κατάστημά του δεν το άνοιξε ποτέ, ενώ και το αυτοκίνητό του βρίσκεται παρατημένο στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε να επισκεφτεί την Αλόννησο και να ανοίξει την καφετέρια που διατηρεί, όμως οι κάτοικοι του έχουν γυρίσει την πλάτη

Σε νέα δίκη για κακούργημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Συγκεκριμένα, κάτοικος του νησιού δήλωσε ότι: «Το Πάσχα είχε έρθει μαζί με τη γυναίκα και τη μητέρα του. Η μητέρα του, επειδή χαίρει σεβασμού εδώ στο νησί, μάλλον είχε έρθει υποστηρικτικά για να μας “μαλακώσει” για όσα συνέβησαν, αλλά και πάλι έφαγε πόρτα από εμάς. Αν εξαιρέσεις έναν που του μίλησε και έκατσαν λίγα λεπτά να μάθε νέα του, όλοι οι υπόλοιποι συνειδητά αδιαφορήσαμε».

Κάτοικος του νησιού αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Αν εξαιρέσεις έναν που του μίλησε και έκατσαν λίγα λεπτά να μάθε νέα του, όλοι οι υπόλοιποι συνειδητά αδιαφορήσαμε».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η 30χρονη θα καταθέσει αγωγή για ηθική βλάβη

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ακόμη και ο κουμπάρος του, αυτός που τους πάντρεψε, έπεσε πάνω του και δεν του μίλησε. Φανταστείτε ότι όταν κάποιοι κόλλησαν αφίσες στο νησί κι έγραψαν συνθήματα, καταδικάζοντας τον Στάθη και τις πράξεις του, κάποιοι έσκασαν τα λάστιχα του κουμπάρου του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top