«Είμαι πολύ καλύτερος από τον γέρο»: Η πρόταση Σαουδάραβα στην Amber Heard

Το ηχητικό απόσπασμα που έγινε viral

Δείτε βίντεο για τη δίκη Depp-Heard από το Breakfast@Star

Viral έγινε ένας Σαουδάραβας που έκανε πρόταση γάμου στην Amber Heard μόλις λίγα 24ωρα μετά την ήττα της στη δίκη με τον Johnny Depp, ισχυριζόμενος ότι είναι... πολύ καλύτερος από τον γέρο

Αθώος ο Johnny Depp, ένοχη η Amber Heard - Οι αναρτήσεις τους μετά τη δίκη

Ο Σαουδάραβας, το όνομα του οποίου δεν έχει γνωστό, φέρεται να έστειλε φωνητικό μήνυμα στο προφίλ της Heard στο Instagram. Το μήνυμα που διέρρευσε έλεγε τα εξής: «Amber, αφού όλες οι πόρτες κλείνουν κατά πάνω σου, δεν έχεις κανέναν εκτός από εμένα να σε φροντίζει. Έχω παρατηρήσει ότι κάποιοι σε μισούν και σε εκφοβίζουν, για αυτό αποφάσισα να σε παντρευτώ. Ο Αλλάχ να μας ευλογεί και τους δύο. Είσαι ευλογία, αλλά οι άνθρωποι δεν το εκτιμούν αυτό. Είμαι καλύτερος από αυτόν τον γέρο», δήλωσε ο... μνηστήρας του πρώην μοντέλου και ηθοποιού στην αραβική γλώσσα.

Η Amber Heard στο δικαστήριο της πολιτείας Fairfax /Φωτογραφία AP Images

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, η 36χρονη σταρ έχασε τη δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος την είχε μηνύσει για 50 εκατομμύρια δολάρια, κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή άρθρο της στη Washington Post, που μιλούσε για ενδοοικογενειακή βία. 

Johnny Depp: Η βίαιη μητέρα του, οι παθιασμένες σχέσεις και το αλκοόλ

Οι επτά ένορκοι έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου της Heard που δημοσιεύτηκε το 2018, περιείχε συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Depp. Ως εκ τούτου, το δικαστήριο επιδίκασε στον Depp αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Amber Heard & Johnny Depp σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2016 στην Καλιφόρνια /Φωτογραφία AP Images
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top