Έφη Πίκουλα: «Πήγε λέει στο σπίτι σκηνοθέτη να της διαβάσει το κείμενο»

Όσα είπε η ηθοποιός για το ελληνικό #metoo

Δείτε όσα είπε η Έφη Πίκουλα στην εκπομπή Super Κατερίνα

Πριν από περίπου έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Βουγιουκλάκης, αδερφός της αείμνηστης Αλίκης και σύζυγος της ηθοποιού Έφης Πίκουλα

Κηδεία Τάκη Βουγιουκλάκη: Ράκος η Έφη Πίκουλα στο τελευταίο «αντίο»

Η ηθοποιός που μεσουρανούσε στις ταινίες της δεκαετίας του '80, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης, όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo. 

«Με όλο αυτό που γίνεται έχει χαθεί το φλερτ. Στη δική μου εποχή ήταν πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Αν δεν υπήρχε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά, δεν γινόταν τίποτα. Αυτό το πιστεύω. Μια φορά κάτι πήγε να γίνει με έναν σκηνοθέτη που έκλεισε την πόρτα όταν μπήκα στο γραφείο του αλλά ήμουν τόσο επιθετική εγώ, που αμέσως τον απώθησα κι έφυγα. Αν και από τις δύο πλευρές αντιμετωπίζεται λογικά και υπεύθυνα, δε θα γίνονται αυτά», είπε.

Έφη Πίκουλα: «Λύγισε» στο μνημόσυνο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Έχω ακούσει πάρα πολλά. Πήγε λέει το βράδυ στο σπίτι σκηνοθέτη ή ηθοποιού για να της διαβάσει το κείμενο. Μα, βράδυ Σάββατο πας στο σπίτι του ηθοποιού; Φταίει αυτός ή εσύ;», συμπλήρωσε. 

«Ακουγόντουσαν πάρα πολύ αυτά αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Λυπάμαι για αυτό. Αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις, εγκληματικές συμπεριφορές», πρόσθεσε η Έφη Πίκουλα για τους κατηγορούμενους ηθοποιούς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top