Μάρκος Σεφερλής: H συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

«Πέθανε από ανεύρυσμα και το έμαθα σε εκπομπή»

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή

Είναι ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα της σόουμπιζ εδώ και πολλά χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει επικριθεί για τη σειρά Super Mammy όπου πρωταγωνιστεί.

Ο λόγος για τον Μάρκο Σεφερλή που το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός και o Άλλος

Σεφερλής για Κακλέα: «Θα ήταν πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια»

Ο γνωστός κωμικός παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα του από ανεύρυσμα και τον τρόπο που το έμαθε.

Ο πατέρας του Μάρκου Σεφερλή έφυγε από τη ζωή πριν από 18 χρόνια

Ο πατέρας του Μάρκου Σεφερλή έφυγε από τη ζωή πριν από 18 χρόνια

«Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει. Ακόμα και σε δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου, είναι ένα φάρμακο και τρόπος άμυνας για όλα. Ακόμα και στην κηδεία του πατέρα μου λειτουργούσα με το χιούμορ κι έκανα τους άλλους να γελάσουν. Πέθανε μόλις γεννήθηκε ο Χάρης. Είχε ανεύρυσμα και περίμενε να γεννήσει η Έλενα για να "φύγει". Το ήξερε... Στις δέκα μέρες το είδε μια φορά στο μαιευτήριο, πήγε στην Κόρινθο, κέρασε όλους τους συγγενείς για τον Χάρη και τους είπε: "γιατί εγώ αύριο θα φύγω". Έσπασε το ανεύρυσμα. Δεν ήταν στο κρεβάτι, αλλά είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Έκανε αιμοκάθαρση», εξομολογήθηκε αρχικά.

Ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά και τον γιος τους, Χάρη

Ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά και τον γιος τους, Χάρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ένας εναντίον όλων»: Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στους επικριτές του

«Ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν το έμαθα. Είχε βγει το Shake it με τον Ρουβά και με έβαλαν να χορέψω με τη Σοφία Βογιατζάκη. Εκεί που τελειώνει το χορευτικό μου είπαν πρέπει να πας στο νοσοκομείο. Τον είχαν φέρει στην Αθήνα από την Κόρινθο. Λίγο πριν μπω στο δωμάτιο, ξεψύχησε. Δεν τον πρόλαβα… Στην κηδεία τους έκανα όλους να γελάνε και μόλις συνειδητοποίησα ότι "έφυγε", άρχισα να κλαίω», πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top