«Ένας εναντίον όλων»: Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στους επικριτές του

«Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δε νικιέται εύκολα»

Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο Μάρκος Σεφερλής

Μετά και τη δήλωση του Γιάννη Κακλέα ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει το Βαθύ Λαρύγγι από τον Μάρκο Σεφερλή, ο γνωστός κωμικός έστειλε το δικό του μήνυμα-καταπέλτη μέσα από το προφίλ του στο Instagram

Επική ατάκα Γιάννη Κακλέα - Τι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει αντί Σεφερλή;

Σε ένα σύντομο βίντεο που πόσταρε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, έδωσε τις δικές του ευχές, απαντώντας ξανά στους επικριτές του για τη σειρά Super Mammy όπου πρωταγωνιστεί.

Ο ρόλος του Μάρκου Σεφερλή ως... Super Mammy έχει συζητηθεί πολύ! 

Ο ρόλος του Μάρκου Σεφερλή ως... Super Mammy έχει συζητηθεί πολύ! 

«Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δε νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Κόσμος ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όπως καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ κάνοντας αυτόν τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου κι έξω από αυτήν». 

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε: «Δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς»

«Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς… Θα είμαι πάντα εδώ στο γέλιο σας, θα είμαι δίπλα στο δάκρυ σας το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς... Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη», κατέληξε ο Μάρκος Σεφερλής στο μήνυμά του.

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτησή του, η σύζυγος του Έλενα Τσαβαλιά, έδειξε τη στήριξή της σχολιάζοντας: «Οι αγκαλιές των παιδιών που βρίσκεσαι δίπλα τους, οι ευχές που σου δίνουν οι γονείς τους, τα γέλια όλων όσων βρίσκονται κάθε βράδυ στο θέατρο είναι η δύναμή σου! Συνέχισε να χαρίζεις γέλιο και μην πάψεις ποτέ να είσαι αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που αγάπησα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top