Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε: «Δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς»

«Σπάει» τη σιωπή του για το Super Mammy - Το σχόλιο για την Έλενα Ακρίτα

Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο Μάρκος Σεφερλής

Όσα ακούγονται για τη σειρά Super Mammy αλλά και τη δικαστική του νίκη στην αγωγή που έκανε στην Έλενα Ακρίτα, σχολίασε με βιντεάκι του στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής

Στα δικαστήρια Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Ακρίτα: Της ζητά 100.000 ευρώ

«Με ρωτάτε γιατί δε βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες. Εδώ δε βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα, κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και παρά τη δικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου», είπε αρχικά. 

Μάρκος Σεφερλής Super Mammy

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι τηλεοπτικά η Super Mammy

«Δημιουργείτε μια ασπίδα γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς. Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που έχει μαζί του τα μικρά παιδιά. Τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο», πρόσθεσε.

Το βίντεο έκλεισε με τη συμβουλή ο κόσμος την Κυριακή το βράδυ -οπότε και προβάλλεται το Super Mammy- να δει αυτό που θέλει, διότι υπάρχουν «ένα σωρό προγράμματα» όπως είπε. 

Το γράμμα της Έλενας Ακρίτα στον Μάρκο Σεφερλή - Με αφορμή τον Καπουτζίδη

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ! Εμείς φίλες και φίλοι τα λέμε στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, στο θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, στο «5Χ5» και στο «Super Mammy», όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια! Η αγάπη αυτή είναι αμοιβαία και δε θ’ αλλάξει ποτέ!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που πόσταρε το απόγευμα της Παρασκευής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top