Σεφερλής για Κακλέα: «Θα ήταν πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια»

Για τη δήλωσή του ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει το «Βαθύ Λαρύγγι»

«Ένας εναντίον όλων»: Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στους επικριτές του

Πρόσφατα, ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας δήλωσε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει το «Βαθύ Λαρύγγι», παρά τον Μάρκο Σεφερλή. Στη συνέχεια ωστόσο, ζήτησε συγγνώμη στον κωμικό μέσω τρίτων.

«Ένας εναντίον όλων»: Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στους επικριτές του
 

γιαννησ κακλέας σεφερλής

Σεφερλής για Κακλέα: «Θα ήταν πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια»

Τώρα, με βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε δημόσια στην εν λόγω δήλωση του Γιάννη Κακλέα και επεσήμανε ότι δέχεται τη συγγνώμη του, αλλά τόνισε πως θα θεωρούσε πιο έντιμο να το έκανε δημόσια.

«Γιάννης Κακλέας, σκηνοθέτης. Δήλωσε ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει στο θέατρο το “Βαθύ λαρύγγι”, παρά εμένα. Δικαίωμά του. Ο καθένας επιλέγει ότι τον κάνει περήφανο και δεν τον προσβάλλει. Όσο για τη συγγνώμη που μου ζητήσατε μέσω τρίτου κύριε Κακλέα, δεκτή. Θα θεωρούσα όμως πιο έντιμο να μου τη ζητούσατε δημόσια, όπως δημόσια κάνατε και τη δήλωσή σας» ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής στο βίντεό του.

«Όσο για τη συγγνώμη που μου ζητήσατε μέσω τρίτου κύριε Κακλέα, δεκτή. Θα θεωρούσα όμως πιο έντιμο να μου τη ζητούσατε δημόσια, όπως δημόσια κάνατε και τη δήλωσή σας», πρόσθεσε.

Δείτε την ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή για τον Γιάννη Κακλέα:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top