Ηλίας Βρεττός: Απαντά πρώτη φορά αν θα παντρευτεί τη σύντροφό του

Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για την προσωπική του ζωή

Ο Ηλίας Βρεττός είναι full ερωτευμένος με την Αναστασία Δεληγιάννη και έτσι δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν φήμες που τους ήθελαν να ετοιμάζονται για το επόμενο - μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Ηλίας Βρεττός: Κάλυψε με τατουάζ τα σημάδια από το τροχαίο ατύχημά του

 

 

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα, ξεκαθαρίζοντας πως αν και επιθυμούν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο.

Ηλίας Βρεττός - Αναστασία Δεληγιάννη: Ταξίδι για ερωτευμένους στην Ελβετία

«Εκτός από έρωτα έχω βρει υγεία και μια σχέση που με γεμίζει και με στηρίζει στις επιλογές μου, στη δουλειά μου και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχουμε καταφέρει με την Αναστασία. Μια τέτοια υγιής και σοβαρή σχέση οπωσδήποτε σε κάνει να σκέφτεσαι πιο σοβαρά τα πράγματα, απλά πολύ ειλικρινά θέλω να σου πω ότι έχω βρεθεί στην άβολη θέση τον τελευταίο καιρό να έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα περί γάμου, πριν ακόμη να έχουμε πάρει εμείς τις αποφάσεις. Υπάρχουν σκέψεις αλλά όταν κάτι δεν έχει κανονιστεί και δεν είναι σίγουρο, δεν μπορώ να βγω να πω ξαφνικά ότι ισχύει ή ότι παντρεύομαι».

Ο Ηλίας Βρεττός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν σκέφτεται να γίνει κάποια στιγμή πατέρας.

«Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρα. Κλείνω τα 39 τον Σεπτέμβριο, δεν είμαι πια μικρό παιδάκι. Όσο πιο πολύ μεγαλώνω, τόσο περισσότερο πιο πολύ μου βγαίνει η ανάγκη και η επιθυμία της πατρότητας»

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top