Ηλίας Βρεττός: Κάλυψε με τατουάζ τα σημάδια από το τροχαίο ατύχημά του

«Ενθύμια πολέμου. Έτσι τα λέω τα σημάδια μου»

Ηλίας Βρεττός: «Είμαι έτοιμος για οικογένεια, μετά το ατύχημα έχω μόνιμους πόνους» - Παλαιότερο βίντεο από το MEGA Καλημέρα

Tέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο Ηλίας Βρεττός και όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από το Instagram, κάλυψε τις τομές που προκλήθηκαν τότε στο σώμα του από τα χειρουργεία, κάνοντας τατουάζ.

Ο Ηλίας Βρεττός έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για το ατύχημα που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή και οι περιγραφές του συγκλονίζουν.

Για μήνες μετά τη μοιραία στιγμή στον δρόμο, ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να περπατήσει, αλλά ούτε και να μιλήσει και ήλπιζε απλώς σε ένα θαύμα.

Σήμερα ο τραγουδιστής χαίρει άκρας υγείας και όπως λέει, θεωρεί τα σημάδια του ως «παράσημα μίας νίκης».

Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Ηλίας Βρεττός δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram όπου μας δείχνει τα τατουάζ, με τα οποία «στόλισε» τις τομές του και έγραψε στη λεζάντα: «Τα τατουάζ μου πάνω στις τομές μου είναι τα παράσημά μου! Κάθε ένα και μία μάχη στην οποία βγήκα νικητής… "Ενθύμια πολέμου". Έτσι τα λέω, έτσι τα νιώθω. Τι κι αν πονάνε οι μαχαιριές όταν αλλάζει ο καιρός, εγώ είμαι εδώ πιο δυνατός από ποτέ και κάνω το σταυρό μου. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε αδέρφια! Σας αγαπώ».

Δείτε την ανάρτηση του Ηλία Βρεττού στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilias Vrettos ♪ (@vrettos_ilias)
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top