Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει την αγαπημένη της γωνιά στο νέο της σπίτι

Η παρουσιάστρια άφησε τα βόρεια προάστια και μετακόμισε στο κέντρο

Δείτε όσα είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για τη μετακόμισή της στην εκπομπή της

Μία νέα αρχή στη ζωή της αποφάσισε να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μετά από χρόνια άφησε τα βόρεια προάστια και μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας.

Κατερίνα Καινούργιου: «Αντίο μικρό και σκοτεινό μου διαμερισματάκι»


Μάλιστα, αποχαιρέτησε το παλιό της διαμέρισμα γράφοντας: «Αντίο μικρό μου, σκοτεινό διαμερισματάκι… Όσα βήματα κι αν κάνω μπροστά… πιο φωτεινά… πιο μεγάλα… πάντα ένα μέρος μου θα σε νοσταλγεί», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε σε άλλο Instagram Story: «Σήμερα έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν, άνοιξα την πόρτα στο μέλλον, πήρα μια βαθιά ανάσα έκανα ένα βήμα και ξεκίνησα το νέο κεφάλαιο της ζωής μου».

Η Κατερίνα Καινούργιου μετακομίζει - Οι φωτογραφίες από το νέο σπίτι!

Κατερίνα Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να ανοίγει ακόμα κούτες, αλλά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία δείχνοντας την αγαπημένη της γωνιά στο νέο της σπίτι.

Κατερίνα Καινούργιου
«Κάτι γίνεται σιγά σιγά… Εχω τραπεζάκι σαλονιού τουλάχιστον. Σας ευχαριστώ για την θετική σας ενέργεια», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου και λίγο αργότερα φωτογράφησε τον σκυλάκο της σημειώνοντας:«Ευχαριστώ μαμά που με έφερες σε ένα ηλιόλουστο σπίτι».

Κατερίνα Καινούργιου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top