Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Παντρεύτηκε ξανά μετά το διαζύγιο με την Εύα Μαυράκη

Σε στενό οικογενειακό κύκλο o γάμος του ηθοποιού

Δείτε παλιότερο βίντεο για τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ από τις Ειδήσεις του Star

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο Βρετανός ηθοποιός που έγινε γνωστός στα τέλη της δεκαετίας του '90 με την ταινία Trainspotting, και η -επίσης ηθοποιός- Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σκηνή από την ταινία Trainspotting του Danny Boyle

Σκηνή από την ταινία Trainspotting του Danny Boyle

Το ζευγάρι, είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια κι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Λόρι. Σύμφωνα με το People, οι δυο τους δέθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο σαββατοκύριακο. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε με λιγοστούς φίλους και ανθρώπους της οικογένειάς τους.  

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Τα prequels του Star Wars δεν είναι και... Σαίξπηρ!

«Ήταν ένας μικρός γάμος για την οικογένεια και τους στενούς φίλους», είπε πηγή στο περιοδικό. «Έκαναν μια υπαίθρια τελετή. Ήταν υπέροχα και χαρούμενα. Είναι ένα αξιολάτρευτο ζευγάρι. Είναι αρκετά χαμηλών τόνων και τους αρέσει η ζωή τους στο φαράγγι. Συχνά κάνουν πεζοπορία και πηγαίνουν στην παραλία», πρόσθεσε. 

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και η Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ σε βραβεία στο Λος Άντζελες τον περασμένο Μάρτιο

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και η Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ σε βραβεία στο Λος Άντζελες τον περασμένο Μάρτιο /Φωτογραφία AP Images 

Ο 51χρονος Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και η 37χρονη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Fargo στα τέλη του 2016. Ωστόσο, τόσο εκείνη, όσο κι εκείνος ήταν παντρεμένοι εκείνη την περίοδο.

Τον Μάιο του 2017, η Γουίνστεντ χώρισε από τον σύζυγό της Ράιλι Στερνς, έπειτα από επτά χρόνια κοινού βίου. Μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2018 ήρθε και η αίτηση διαζυγίου του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ από την Εύα Μαυράκη.

ΜακΓκρέγκορ - Μαυράκη: 22 χρόνια... φαγούρας! 

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Εύα Μαυράκη στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Βερολίνου το 2010

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Εύα Μαυράκη στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Βερολίνου το 2010 /Φωτογραφία AP Images 

Ο γάμος του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και της ελληνικής καταγωγής ηθοποιού Εύας Μαυράκη έγινε σε ένα μικρό γαλλικό χωριό το 1995. Λίγους μήνες μετά γεννήθηκε η πρώτη από τις τέσσερις κόρες του ζεύγους, η Κλάρα. Ακολούθησαν η Έσθερ, η Ανούκ και η Τζαμιγιάν, ένα κοριτσάκι από την Μογγολία, το οποίο υιοθετήθηκε από το ζευγάρι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top