Σωτήρης Χατζάκης: «Έχω παρενοχληθεί από γυναίκα έντονα στο θέατρο»

Όσα αποκάλυψε ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός

Δείτε όσα είπε ο Σωτήρης Χατζάκης στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον

Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον τη Μεγάλη Πέμπτη ο Σωτήρης Χατζάκης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και την εργασιακή βία, όπως και τη σεξουαλική παρενόχληση, την οποία κι ο ίδιος έχει δεχθεί στον θεατρικό χώρο

Γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης: «Όταν ερωτεύομαι, είμαι χαζός»

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχω δεχθεί την εργασιακή βία, η οποία είναι και μεγάλη βία. Δούλεψα χωρίς χρήματα, δέχθηκα την υπεροψία των σκηνοθετών και υπήρξα αποδέκτης παρενόχλησης κι από γυναίκες κι από άντρες. Έχω παρενοχληθεί από γυναίκα έντονα κι από γυναίκες ανθρώπους του θεάτρου... Υπάρχουν πόστα μέσα σε μεγάλα κέντρα παραγωγής πολιτισμού που αν είσαι μέσα στην κανονικότητα και δεν είσαι στη διαφορετικότητα, δε γίνεσαι αποδεκτός».

Ο Σωτήρης Χατζάκης θα επιστρέψει ως ηθοποιός στη σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι

Ο Σωτήρης Χατζάκης θα επιστρέψει ως ηθοποιός στη συνέχεια της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι

«Σας λέω το αντίθετο, δηλαδή, ότι παρενοχλούμαι από τη διαφορετικότητα. Όχι όλη τη διαφορετικότητα, αλλά τη φανατική! Άλλο είναι να είσαι ομοφυλόφιλος και να είσαι αξιοπρεπής, έντιμος, ωραίος κι ανοιχτός κι άλλο είναι να είσαι ένας άνθρωπος που μισεί την κανονικότητα και θέλει να τη συντρίψει πολεμώντας τη μέσα από την εξουσία που έχει», παραδέχτηκε στη συνέχεια. 

Παλαιολόγου: Ποιες οι σχέσεις της με τον Χατζάκη μετά τον χωρισμό τους

«Το κίνημα #metoo είναι πάρα πολύ χρήσιμο, ενδιαφέρον αλλά πρέπει να προσέξει πολύ την υπερβολή και να θυμηθεί ότι δεν είναι άρθρο του συντάγματος», συμπλήρωσε ο Σωτήρης Χατζάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top