Γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης: «Όταν ερωτεύομαι, είμαι χαζός»

Ήταν ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Δείτε όσα είπε ο Σωτήρης Χατζάκης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες της χώρας, ενώ υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Ωστόσο, το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τη σχέση του με την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Σωτήρης Χατζάκης: «Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι πολύ καλή ηθοποιός!»

Ο λόγος για τον Σωτήρη Χατζάκη που μιλησε στη Real Life και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το αν έχει βιώσει εκμετάλλευση στην επαγγελματική του πορεία.

Ο Σωτήρης Χατζάκης και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης απάντησε στο αν ανυπήρξαν γυναίκες που τον εκμεταλλεύτηκαν λόγω θέσης; «Ασφαλώς. Το καταλάβαινα. Υπάρχει ένας στίχος του Άσιμου: "Πες μου ένα ψέμα να αποκοιμηθώ, μοναχά για εσένα κάνω τον χαζό". Λες να μην το καταλάβαινα; Ήθελα βέβαια τον χρόνο μου γιατί είμαι χάπατο… Όταν ερωτεύομαι, υπηρετώ το "πίστευε και μη ερεύνα", γιατί αν ερευνούσαμε, ποιον θα ερωτευόμασταν; Κανέναν. Όταν ερωτεύομαι, είμαι χαζός», απάντησε ο σκηνοθέτης.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της 

«Δε με πειράζει γιατί έστω κι έτσι, μου έδωσαν τη ζωή τους, τη διαθεσιμότητά τους και ας το ζούσαν κάτω από αυτή τη συνθήκη. Μόλις όμως, το καταλάβαινα, έφευγα. Δεν μπαίνω σε σχέση αν δεν ερωτευτώ πολύ, αν δε δω το γρασίδι ανάποδα, αν δε δω τον Χριστό φαντάρο! Δεν το κάνω, το άλλο είναι κρεοπωλείο. Όταν ερωτεύομαι, ενδύω τον άνθρωπό μου με το ρούχο που θέλω. Όταν τον βλέπω γυμνό και καταλαβαίνω τι είναι, δεν μου φταίει εκείνος», συμπλήρωσε ο Σωτήρης Χατζάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top