Δανάη Μπάρκα: Οι συγκινητικές ευχές στον «μπαμπά» Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Ο μπαμπάς των ονείρων κάθε παιδιού», είπε η παρουσιάστρια - ηθοποιός

Πολλές φορές η Δανάη Μπάρκα έχει μιλήσει με λόγια αγάπης για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Η παρουσιάστρια – ηθοποιός τον θεωρεί «δεύτερο μπαμπά» της και θέλησε να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του με ένα πολύ τρυφερό post στο Instagram της.

Τα λόγια του Χατζηπαναγιώτη και on air δάκρυα της Δανάης Μπάρκα

Ανήρτησε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες γράφοντας στη λεζάντα: «Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια. Μαζί του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή, γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη. Ο Χρήστος μου που είναι αυστηρός, που δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του εύκολα, που είναι φωνακλάς όταν του πατήσεις το κουμπί, που είναι ξινούλης για λίγο αν έχει ξυπνήσει στραβά, που είναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός του πλανήτη Γη, που είναι η πιο ωραία αγκαλιά του κόσμου.
Ο Χρήστος μου ο καλύτερος μάγειρας που έχω γνωρίσει, και ο πιο ωραίος αγρότης που φτιάχνει τον κήπο μας γεμάτο χρώματα. Ο Χρήστος μου που όταν παίζω στο θέατρο και είναι από κάτω τρέμω ολόκληρη απ’ το άγχος. Ο Χρήστος που δε με «γέννησε» αλλά με «αναγέννησε» με την παιδεία του, με την αγάπη του & με την φροντίδα του.
Ο Χρήστος μου που δε γεννήθηκε «μπαμπάς» αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου κι από τότε παίρνει σίγουρα το βραβείο του καλύτερου «δεύτερου μπαμπά» του κόσμου. Ο Χρήστος μου, ο ινφλουένσερ της καρδιάς μου, είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος σ όλο τον κόσμο και είναι τύχη κι ευλογία που τον έχω! Να σε χαίρομαι φάδερ.  Σε αγαπώ ! Πάντα, για πάντα, από πάντα».

Δανάη Μπάρκα: «Μεγαλύτερη χαρά από το να τα ‘χεις με μάγειρα δεν υπάρχει»


Λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής της εκπομπής του ευχήθηκε και στον «αέρα» του «Πάμε Δανάη» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω σας παρακαλώ να πω και από εδώ χρόνια πολλά στον μπαμπά Χρήστο. Έχει γενέθλια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο μπαμπάς των ονείρων κάθε παιδιού και επειδή εκεί έξω μπορεί να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρέθηκαν με ένα παιδί όπως ο Χρήστος, επτά ετών ή πολλές μαμάδες που βρέθηκαν μόνες τους για τους δικούς τους λόγους με ένα παιδί, να ξέρετε ότι εκεί έξω δε χρειάζεται πάντα το αίμα για να αγαπάς έναν άνθρωπο και να τον μεγαλώνεις ωραία. Χρειάζεται μόνο αγάπη και ελευθερία. Και επειδή ο Χρήστος αυτά μου τα έδωσε μπόλικα, είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη. Να τον χαίρομαι, να χαμογελάς. Σε αγαπώ πολύ και θα είμαι πάντα εκεί δίπλα σου να σε προσέχω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top