Γιάννης Κακλέας: Διαφώνησα με την αποχώρηση του Σερβετάλη από τον Ρινόκερο

Τι δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης σε συνέντευξή του

Ο Γιάννης Κακλέας έδωσε μία εφόλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», μιλώντας, μεταξύ άλλων και για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος».

 

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο συμβάν, από τη στιγμή δηλ. που έγινε υποχρεωτικό να μπαίνουν στον χώρο του θεάτρου μόνο εμβολιασμένοι και ο Άρης Σερβετάλης αποφάσισε να αποχωρήσει από αυτή.

Για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας

«Ο Άρης Σερβετάλης είναι φίλος μου, τον αγαπάω πολύ. Τον κάλυψα γιατί είχε πει όντως ότι θα αποχωρήσει. Περίμενα να βάλει λίγο νερό στο κρασί του αλλά σέβομαι τις απόψεις του. Κρίμα. Δουλέψαμε τόσο καλά… Δε συμφωνούσα με τους λόγους που έφυγε, γιατί πιστεύω ότι πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας».

 

«Δεν μπορεί να σηκώνεις ανάστημα εναντίον της επιστήμης, θα τρελαθούμε, θα χαθούμε αν γίνει αυτό. Είναι ιατρικό για μένα το θέμα. Για μένα δεν ήταν πολιτικό, ούτε θρησκεολογικό» είπε ο Γιάννης Κακλέας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top