Μαίρη Χρονοπούλου: «Δε φοβάμαι τον θάνατο. Είμαι έτοιμη για τη μετάβαση»

Τι είπε η ηθοποιός μέσα από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας της

Τις τελευταίες ημέρες η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς είχε μία νέα περιπέτεια με την υγεία της. Η σπουδαία κυρία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου μίλησε στο debater.gr και ξεκαθάρισε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στο Σωτηρία και κάνει έκκληση για αίμα!

«Προοδευτικά καλύτερα. Είμαστε ακόμη στο ψάξιμο. Δεν είμαι βαριά άρρωστη. Για όνομα του Θεού. Απλά έχω μερικά κατάλοιπα από τις περιπέτειες της υγείας μου και από το πολύ κάπνισμα. Έχω αναπνευστικό πρόβλημα. Μετά έχω την καρδούλα μου από τις πολλές ναρκώσεις που έχω υποστεί τα τελευταία 20 χρόνια. Προσπαθώ να συνέλθω».

Μαίρη Χρονοπούλου: Δημόσια εμφάνιση λίγο πριν τον «κόντρα» ρόλο

Η Μαίρη Χρονοπούλου απάντησε και σε όλα αυτά που ακούστηκαν πως τα γυρίσματα για το «Έτερος Εγώ» ευθύνονται για όσα της συνέβησαν.

 

«Πώς κακοποιήθηκε η ασθένεια μου 8-9 μέρες μετά από τα Μέγαρα που είχα γύρισμα. Ότι έφταιξαν τα γυρίσματα του “Έτερος Εγώ”; Μα είναι απαράδεκτο. Ποιος έγραψε αυτή την ανοησία; Πέρασα υπέροχα και βασιλικά στα γυρίσματα και είχα μεγάλη χαρά που συμμετείχα», δήλωσε δίχως να κρύψει τον θυμό της.

Όσο για το αν φοβάται τον θάνατο απάντησε: «Το μόνο που δε φοβάμαι. Είμαι έτοιμη για τη μετάβαση, πολύ έτοιμη από καιρό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top