Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στο Σωτηρία και κάνει έκκληση για αίμα!

Νέα περιπέτεια υγείας για την ηθοποιό

Πρόσφατη συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Στο νοσοκομείο Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες η Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς αντιμετωπίζει νέα περιπέτεια με την υγεία της.

Μαίρη Χρονοπούλου: Δημόσια εμφάνιση λίγο πριν τον «κόντρα» ρόλο

Συγκεκριμένα, ενώ ήταν καλύτερα και βρισκόταν σε γυρίσματα στα Μέγαρα για το «Έτερος Εγώ», χρειάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω πολύ χαμηλού αιματοκρίτη. 

Έτσι, εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία και με μήνυμά της στα social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για όσα συνέβησαν, ενώ τούς ζήτησε να τη βοηθήσουν γιατί χρειάζεται αίμα.

«Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη. Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ενα μεγάλο έλλειμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας ΜΑΙΡΗ. Για ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτίριο ''300 γυναίκες''. Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη. Πληροφορίες για την αιμοδοσία..» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση της Μαίρης Χρονοπούλου στο Instagram:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top