Μαίρη Χρονοπούλου: Δημόσια εμφάνιση λίγο πριν τον «κόντρα» ρόλο

Η ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Οι δύσκολες στιγμές ανήκουν στο παρελθόν για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Μετά από χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, η σπουδαία ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη μιας και θα τη δούμε στο «Έτερος Εγώ».

«Δόξα τω Θεώ, νιώθω καλά. Επιστρέφω στη μικρή οθόνη. Το «Έτερος Εγώ» ήταν ένα σπουδαίο δώρο που μου δόθηκε. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σωτήρη Τσαφούλια. Κατά καιρούς μου είχαν προτείνει διάφορες σειρές, αλλά δεν πήγα ποτέ μου. Το «Έτερος Εγώ» με ιντρίγκαρε. Θα δείτε μια Μαίρη Χρονοπούλου σε έναν εντελώς κόντρα ρόλο. Μπορεί να με δείτε στο θέατρο, αλλά όχι σε κάποια σειρά. Μου έχει λείψει ο κινηματογράφος. Γίνονται καλές δουλειές, αλλά ο κόσμος δεν είναι δεκτικός», δήλωσε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

Μαίρη Χρονοπούλου: «Παρακολουθώ ειδήσεις, αλλά ξεχωρίζω τη Μάρα Ζαχαρέα»

Πρόσφατα, έκανε μία νέα δημόσια εμφάνιση, καθώς έδωσε το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης «Lions Kifissia Anne Sullivan».

Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά το «Έκλαψα χθες» μετά από 55 χρόνια!

Νέα δημόσια εμφάνιση για τη Μαίρη Χρονοπούλου
Στόχος της εκδήλωσης για άλλη μια φορά ο παιδικός καρκίνος και η συγκέντρωση χρημάτων.

Η βράβευση της Μαίρης Χρονοπούλου
Κατά την διάρκεια της βραδιάς, βραβεύτηκαν η σπουδαία ηθοποιός του Ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, για την τεράστια προσφορά της στη Λέσχη, αλλά και ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας, με τιμητική πλακέτα για τη μεγάλη ευαισθησία στην ανθρώπινη ζωή και την έγκαιρη αντιμετώπιση της στην πανδημία.

Η βράβευση του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια

Η βράβευση του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top