Μαίρη Χρονοπούλου: «Παρακολουθώ ειδήσεις, αλλά ξεχωρίζω τη Μάρα Ζαχαρέα»

Η σπουδαία ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το «Έτερος Εγώ»

Εντυπωσιακή γυναίκα, ταλαντούχα ηθοποιός που έχει αφήσει τη δική της σφραγίδα στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

Η Μαίρη Χρονοπούλου έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, λόγω και κάποιων σοβαρών κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά το «Έκλαψα χθες» μετά από 55 χρόνια!

Η σπουδαία ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόταση του Σωτήρη Τσαφούλια και θα πρωταγωνιστήσει στο «Έτερος Εγώ»: «Δόξα τω Θεώ, νιώθω καλά. Επιστρέφω στη μικρή οθόνη. Το «Έτερος Εγώ» ήταν ένα σπουδαίο δώρο που μου δόθηκε. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σωτήρη Τσαφούλια. Κατά καιρούς μου είχαν προτείνει διάφορες σειρές, αλλά δεν πήγα ποτέ μου. Το «Έτερος Εγώ» με ιντρίγκαρε. Θα δείτε μια Μαίρη Χρονοπούλου σε έναν εντελώς κόντρα ρόλο. Μπορεί να με δείτε στο θέατρο, αλλά όχι σε κάποια σειρά. Μου έχει λείψει ο κινηματογράφος. Γίνονται καλές δουλειές, αλλά ο κόσμος δεν είναι δεκτικός», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, φρίκη η ζωή μου»

Όταν είναι στο σπίτι της αρέσει να χαλαρώνει ακούγοντας μουσική, βλέποντας YouTube, αλλά και δελτία ειδήσεων. Μάλιστα αγαπημένη της παρουσιάστρια ειδήσεων είναι η Μάρα Ζαχαρέα και εξήγησε ποιος είναι ο λόγος που την ξεχωρίζει: «Η Μάρα έχει ένα τρομερό προσόν, σε ηρεμεί. Ακούς αυτά τα φρικιαστικά νέα και τα λέει τόσο ήρεμα που με ηρεμεί. Απαλύνει κάθε είδηση».

Μάρα Ζαχαρέα

«Δεν ξέρω καν αν είμαι σταρ. Θέλω υγεία και πολλή χαρά», πρόσθεσε κλείνοντας η Μαίρη Χρονοπούλου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top