Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά το «Έκλαψα χθες» μετά από 55 χρόνια!

Η ηθοποιός πήγε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Κωνσταντίνα

Δείτε τη Μαίρη Χρονοπούλου να τραγουδά όπως προβλήθηκε στο Breakfast@Star

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρόνοπούλου το τελευταίο διάστημα δείχνει να είναι αρκετά καλά σε ό,τι αφορά στην υγεία της και αυτό της επιτέπει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, φρίκη η ζωή μου»

 

Έτσι, μαζί με τον καλό της φίλο Μάκη Δελαπόρτα, το Σάββατο που μας πέρασε, η Μαίρη Χρονοπούλου έδωσε το «παρών» σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας, όπου εμφανίζεται η Κωνσταντίνα.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η εξομολόγηση για τον πρώτο της έρωτα με τον Μίμη Πλέσσα

Όπως δημοσίευσε και η ίδια στο Ιnstagram: «Χθες είχα την τεράστια χαρά και την πολύ μεγάλη συγκίνηση και τιμή να με επισκεφθεί στο Argi’s House ένας από τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, η αξιολάτρευτη και πάντα αεικίνητη Μαίρη Χρονοπούλου, μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα που είναι πάντα στο πλάι μου με μια αμοιβαία αγάπη πολλών χρόνων. Ήταν μία αξέχαστη βραδιά!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα στα social media.

Μαίρη Χρονοπούλου: Το ποδαρικό που έκανε για τη νέα χρονιά 

Μαίρη Χρονοπούλου: «Εγώ αγάπησα μιάμιση φορά στη ζωή μου»

Η Κωνσταντίνα, μάλιστα, κάποια στιγμή έδωσε το μικρόφωνο στη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία ερμήνευσε το υπέροχο τραγούδι «Έκλαψα χθες» από την ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», συγκινώντας όσους βρίσκονταν στο μαγαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top