Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, φρίκη η ζωή μου»

Η φωτογραφία που ζήτησε να δείξουν στο Πρωινό

Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για τη Μαίρη Χρονοπούλου μιας και αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα. Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου πάλεψε πολύ και κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Εγώ αγάπησα μιάμιση φορά στη ζωή μου»

Μαίρη Χρονοπούλου: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη στα 88 της χρόνια!

«Είναι πολύ σκληρή η καθημερινότητά μου. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, ήμουν καθηλωμένη σε αμαξίδιο», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου και στη συνέχεια προβλήθηκε μια φωτογραφία, την οποία ζήτησε η ίδια να δείξουν στον αέρα.

Μαίρη Χρονοπούλου: Βραδινή έξοδος αγκαζέ με τον πρώην σύντροφό της

Χρονοπούλου - Σταγόπουλος: Συνάντηση μετά από χρόνια για το πρώην ζευγάρι

Η φωτογραφία που ζήτησε να δείξουν στο Πρωινό

Η φωτογραφία που ζήτησε η Μαίρη Χρονοπούλου να δείξουν στο Πρωινό

Μαίρη Χρονοπούλου: «Θα γιορτάσω όταν θα μπορέσω να βγω από το σπίτι»

«Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, στο αμαξίδιο. Πριν τρία χρόνια ήμουν έτσι. Τώρα είμαι 62 κιλά. Δεν χαμογελούσα καν τότε. Μετά από ένα μήνα στάθηκα στα πόδια μου. Όταν κατάφερα να κάνω δύο βήματα δεν το πίστευα. Με έπλεναν στο κρεβάτι, ήταν φρίκη η ζωή μου, τώρα μπορώ και πάω μόνη μου. Τα κατάφερα με σκληρή κι επίπονη προσπάθεια. Δεν έπαθα όμως κατάθλιψη, δεν χρειάστηκα τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας. Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Πώς ήμουν, 118 κιλά, παράλυτη, χοντρή, ανάπηρη. Πώς πάλεψα και πώς είμαι σήμερα. Μια Χρονοπούλου που κουνιέται, κάνει πέντε βήματα, βάφεται, χτενίζεται», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου στην εκπομπή «Το Πρωινό» όπου ήταν καλεσμένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top