Χρονοπούλου - Σταγόπουλος: Συνάντηση μετά από χρόνια για το πρώην ζευγάρι

Τα τρυφερά ενσταντανέ των ηθοποιών σε θεατρική πρεμιέρα

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού

Τη δεκαετία του ’90 η σχέση της Μαίρης Χρονοπούλου με τον κατά πολλά χρόνια μικρότερο της και ηθοποιό στο επάγγελμα Νίκο Σταγόπουλο, είχε συζητηθεί πολύ.

Μαίρη Χρονοπούλου Νίκος Σταγόπουλος

Η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε ζευγάρι με τον Νίκο Σταγόπουλο για μία δεκαετία /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το ειδύλλιο δέκα ετών με την κινηματογραφική σταρ έφτασε έως τον αρραβώνα, ο οποίος έγινε στη Μύκονο. Η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα κι αρκετές εντάσεις, οι οποίες δε στάθηκαν ικανές για να απομακρυνθούν. Ακόμη κι όταν χώρισαν, ο νεαρός τότε άντρας πήγαινε και την έβλεπε τακτικά, ενώ της στάθηκε στην περιπέτεια με την υγεία της.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Θα γιορτάσω όταν θα μπορέσω να βγω από το σπίτι»

Μαίρη Χρονοπούλου Μαρία Ιωαννίδου Γιώργος Κωνσταντίνου Νίκος Σταγόπουλος

Ο Νίκος Σταγόπουλος με τη Μαίρη Χρονοπούλου, τη Μαρία Ιωαννίδου και τον Γιώργο Κωνσταντίνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μετά από καιρό, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Η Κυρία Επιθεώρηση, με τον ηθοποιό να ρωτάει με ενδιαφέρον τη Μαίρη Χρονοπούλου πώς αισθάνεται. 

Μαίρη Χρονοπούλου: «Έξι φορές πήγα να φύγω από τη ζωή»

Η Μαίρη Χρονοπούλου, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δε θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα του καλού της φίλου Μάκη Δελαπόρτα.   

Μαίρη Χρονοπούλου Νίκος Σταγόπουλος

Εδώ και πολλά χρόνια ο Νίκος Σταγόπουλος είναι ζευγάρι με την Ιωάννα Κουτήφαρη, κόρη της πρώην υπουργού Παιδείας Λίνας Κουτήφαρη που έχει φύγει από τη ζωή και του γυναικολόγου Βασίλειου Κουτήφαρη.

Πλέον ο ηθοποιός ασχολείται και με θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top