Μαίρη Χρονοπούλου: Η εξομολόγηση για τον πρώτο της έρωτα με τον Μίμη Πλέσσα

«Ήμουν 15.5-16 χρόνων με κοτσίδες, τις έλυσα για να πάω στον γάμο του»

Η Μαίρη Χρονοπούλου έχει μάθει να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες που της έχει φέρει η ζωή. Έτσι και τώρα μετά από ένα δύσκολο διάστημα που ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει κατάφερε να τα ξεπεράσει.

Πλέον κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις και έτσι πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση.

Η σπουδαία κυρία του ελληνικού κινηματογράφου γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τον ρόλο που έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή της.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Εγώ αγάπησα μιάμιση φορά στη ζωή μου»

Θυμήθηκε τον πρώτο της μεγάλο έρωτα που δεν ήταν άλλος από τον Μίμη Πλέσσα. «Που το θυμηθήκατε; Ήμουν 15.5-16 χρόνων με κοτσίδες, τις έλυσα για να πάω στον γάμο του. Αυτός ήταν 20, μόλις είχε γυρίσει από την Αμερική με το master της χημείας. Θεός για μένα. Τι απελπισμένος έρωτας. Μια Ιουλιέτα πρώιμη. Δεν πέρασαν πολλοί άντρες από τη ζωή μου όπως μου έχουν καταλογίσει. Έμενα με όλους πολλά χρόνια. Πέρασα και μεγάλα διαστήματα μοναξιάς, μου άρεσε να μένω μόνη μου. Άντεχα τη μοναξιά. Πήρα πολλά. Το πάρε – δώσε με τους άντρες ήταν ικανοποιητικά», είπε στην εκπομπή «Προσωπικά».

Η ίδια στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως όταν είχε μάθει ότι παντρεύεται φόρεσε μαύρο ταγέρ και μαύρες γόβες και πήγε στην εκκλησία για να του ευχηθεί.

Ο Μίμης Πλέσσας και η Λουκίλα Καρρέρ είναι μαζί 27 χρόνια

Ο Μίμης Πλέσσας και η Λουκίλα Καρρέρ είναι μαζί 27 χρόνια/Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο ταλαντούχος συνθέτης είναι παντρεμένος εδώ και 27 χρόνια με τη Λουκίλα Καρρέρ και μαζί έχουν αποκτήσει την κόρη τους, Έλενα που σήμερα είναι 23 ετών.


Ο έρωτας με τον Νίκο Σταγόπουλο

Ο τελευταίος έρωτας της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν ο Νίκος Σταγόπουλος. Το πρώην ζευγάρι ήταν δέκα χρόνια μαζί, είχε αρραβωνιαστεί και εκείνος ήταν δίπλα της σε όλες τις δύσκολες στιγμές της.

«Ο Νίκος Σταγόπουλος είναι καταπληκτικό παιδί και πολύ δοτικός σύντροφος. Ο Θεός να τον έχει καλά», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε ζευγάρι με τον Νίκο Σταγόπουλο για μία δεκαετία /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε ζευγάρι με τον Νίκο Σταγόπουλο για μία δεκαετία /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε «τσακώσει» πριν από λίγες εβδομάδες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Η Κυρία Επιθεώρηση. Ο ηθοποιός την είχε πλησιάσει θέλοντας να μάθει πώς είναι η υγεία της.

Χρονοπούλου - Σταγόπουλος: Συνάντηση μετά από χρόνια για το πρώην ζευγάρι

Ο Νίκος Σταγόπουλος και η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μαζί 10 χρόνια και είχαν αρραβωνιαστεί

Ο Νίκος Σταγόπουλος και η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μαζί 10 χρόνια και είχαν αρραβωνιαστεί/Φωτογραφία NDP Photo Agency

Να θυμίσουμε πως εδώ  και αρκετά χρόνια ο Νίκος Σταγόπουλος είναι ζευγάρι με την Ιωάννα Κουτήφαρη, κόρη της πρώην υπουργού Παιδείας Λίνας Κουτήφαρη που έχει φύγει από τη ζωή και του γυναικολόγου Βασίλειου Κουτήφαρη και ασχολείται και με θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top