Ανίτα Μπραντ - Χάρης Χριστόπουλος: Διακοπές στον Μαυρίκιο με τον γιο τους

Γέμισε το Instagram τους ήλιο, θάλασσα κι άμμο!

Δείτε το insta stroy της Ανίτα Μπραντ από τις διακοπές της

Στον εξωτικό Μαυρίκιο βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα η Ανίτα Μπραντ κι ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ανίτα Μπραντ: Οι άνδρες της ζωής της ποζάρουν στον φακό & εκείνη καμαρώνει

Το ζευγάρι μαζί με τον 1,5 έτους γιο τους, Χρήστο ,ταξίδεψε μέχρι το νησάκι του Ινδικού ωκεανού. «Κατάφερα να βγάλω τον Χάρη Χριστόπουλο από τη δουλειά, αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω τη δουλειά από τον Χάρη. Όχι ότι δε μ’ αρέσει κιόλας. Ετοιμαστείτε γιατί θα σας τρελαίνω συνέχεια με τις φωτογραφίες», έγραψε η Ανίτα Μπραν στο Instagram, αφού ο γνωστός φωτογράφος δεν άφησε πίσω στην Ελλάδα τον φωτογραφικό του φακό. Αντιθέτως, τον χρησιμοποίησε για να απαθανατίσει την όμορφη σύζυγό του σε διάφορες στιγμές του ταξιδιού τους. 

Το ζευγάρι απόλαυσε τις ηλιόλουστες μέρες, με την Ανίτα να επιλέγει ένα κομψό ολόσωμο μαύρο μαγιό με έναν ώμο, ποζάροντας με μια αγκαλιά γεμάτη καρύδες κάτω από τους κοκοφοίνικες

Χάρης Χριστόπουλος

Ο Χάρης Χριστόπουλος κρατώντας αγκαλιά τον γιο του /Φωτογραφία Instagram

Χάρης Χριστόπουλος - Anita Brand: Ο γιος τους έγινε ενός έτους! 

Η ίδια δεν έχασε την ευκαιρία να αποτυπώσει την πιο τρυφερή εικόνα του συζύγου της, Χάρη Χριστόπουλου αγκαλιά με τον γιο τους με φόντο ένα συναρπαστικό ηλιοβασίλεμα. Ακόμα, η επιχειρηματίας πέρασε πολλές στιγμές με τον μικρούλη στη θάλασσα, ενώ αποκάλυψε ότι δεν μπορεί με τίποτα να συνηθίσει την αίσθηση της άμμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top