Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Παραμυθένιος γάμος στο Μαϊάμι!

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς!

Δείτε το ρεπορτάζ του Breakfast@Star για τον γάμο του Brooklyn Beckham και Nicola Peltz

Όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης αντάλλαξαν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απριλίου, ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο κτήμα της οικογένειας της ηθοποιού στο Palm Beach της Φλόριντα στο Μαϊάμι.

Victoria και David Beckham: Στο Μαϊάμι για τον γάμο του γιου τους

Η 27χρονη νύφη φορούσε ένα νυφικό δια χειρός Pierpaolo Piccioli του οίκου Valentino, το οποίο επέλεξε με τη βοήθεια της στιλίστριας από τη Νέα Υόρκη, Leslie Fremar.

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι ετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς!


Πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, είχε γίνει γνωστό πως το ζευγάρι σχεδίαζε έναν εβραϊκό γάμο και ήθελε να είναι παραδοσιακός. Οι δυο τους δεν ήθελαν να δουν ο ένας τον άλλον πριν τον γάμο.

Το πρώτο φιλί των νεόνυμφων

Ο γιος του David και της Victoria Beckham και η 27χρονη ηθοποιός έλαμπαν από ευτυχία και όπως μπορείτε να δείτε και στα πρώτα στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί ως σύζυγοι με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Εκτός από τους διάσημους γονείς του γαμπρού το παρών έδωσαν και άλλοι λαμπεροί καλεσμένοι. Ανάμεσά στους η  Serena Williams, η Eva Longoria, ο Gordom Ramsey, αλλά και τα Spice girls, Mel B, Emma Bunton, Mel C και Geri Halliwell.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια. Γνωρίστηκαν στο Coachella, ενώ το 2020 έγινε γνωστό πως είναι μαζί. Μετά από 11 μήνες σχέσης ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, αλλά έβαλαν «φρένο» στα σχέδια γάμου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top