Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αποκάλυψε ποιος είναι ο διάσημος νονός της

Παρακολούθησε περήφανη την παράστασή του

Κι όμως, νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη είναι ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, Γιάννης Νταλιάνης.

ζουγανελη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον νονό της Γιάννη Νταλιάνη, τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου και την Ισιδώρα Σιδέρη στην πρεμιέρα της παράστασης «On Ego» στο θέατρο «Από Μηχανής»/ NDP

Την αποκάλυψη έκανε on camera η ίδια η τραγουδίστρια, στην πρεμιέρα της παράστασης «On Ego» στο θέατρο «Από Μηχανής», την οποία και σκηνοθετεί ο Γιάννης Νταλιάνης.

ζουγανελη

«Οι συντελεστές είναι άνθρωποι που αγαπώ και εκτιμώ και αγαπώ και πάρα πολύ και τον Γιάννη Νταλιάνη που έχω την χαρά και την τιμή να είναι νονός μου. Είμαι περήφανη και χαίρομαι πολύ που με προσκάλεσε να δώσω τη φωνή μου σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη παράσταση», είπε στις κάμερες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ποιος είναι ο Γιάννης Νταλιάνης

Γιάννης Νταλιάνης: Τα Ίχνη, ο γάμος με τη Λαμπροπούλου & η διαφορά ηλικίας

Ο Γιάννης Νταιάνης θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του θεάτρου, αλλά γνωστός στο ευρύ κοινό της τηλεόρασης έγινε το 2019 μέσα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1. Συμμετείχε ακόμα, στο σίριαλ του Mega, «Σιωπηλός Δρόμος». Ο Νταλιάνης είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι φήμες διαζυγίου από τον Σπύρο Δημητρίου και η απάντησή της

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απαντά στις φήμες χωρισμού από τον Σπύρο Δημητρίου

Σχεδόν 1,5 χρόνο μετά τον γάμο τους, «φούντωσαν» φήμες ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου χωρίζουν. Τις φήμες αυτές διέψεσε η τραγουδίστρια ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει αγκαλιά με τον γνωστό δικηγόρο.

 «Γενικώς και οικογενειακώς αγαπάμε τα μπαρ» έγραψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top