Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Λύγισε» όταν αντίκρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη στο δικαστήριο

Δείτε βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα

Το πρωί της Δευτέρας έγινε η μεταγωγή του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη του.  

Παπαχαραλάμπους, Παπούλια, Δροσάκη, Αναστασοπούλου στη δίκη Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός που από τον περασμένο Ιούλιο βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, εμφανίστηκε κανονικά το πρωί της Δευτέρας στο δικαστήριο. Ωστόσο, η είσοδός του έγινε μέσω του κυλικείου, ώστε να αποφευχθεί η ένταση έξω από το δικαστικό μέγαρο. 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θα καταθέσουν στη δίκη Φιλιππίδη. Μαζί τους και η Αλεξάνδρα Ούστα. 

Παρούσα στο δικαστήριο η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, με τον γιο τους, Δημήτρη, αλλά και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασσοπούλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη.

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο δικαστήριο με χειροπέδες και φανερά αδυνατισμένος

Οι τρεις ηθοποιοί ήταν εκείνες που κατήγγειλαν πρώτες τον Φιλιππίδη στο ΣΕΗ για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο και για ακόμα τρεις γυναίκες που με τις καταγγελίες τους τον οδήγησαν ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Λένα Δροσάκη και η Κατερίνα Μισιχρόνη κατά την άφιξή τους στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη 

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν κι ο πατέρας της, τον οποίο οι Αρχές παρακάλεσαν να βγει έξω, καθώς υπήρχαν ήδη αρκετά άτομα στον χώρο. Λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο ηθοποιός βρέθηκε αντιμέτωπος με τις ηθοποιούς με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να μην αντέχει και να λυγίζει ξεσπώντας σε κλάματα

Κάτια Δανδουλάκη: Ο λόγος που δε θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Δίπλα της, για να τη στηρίξει και να της συμπαρασταθεί ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top