Κάτια Δανδουλάκη: Ο λόγος που δε θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Όσα δήλωσε η καταξιωμένη ηθοποιός

Δείτε όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη στο Πρωινό

Δε θα παραστεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ωστόσο είναι διαθέσιμη να βοηθήσει σε οτιδήποτε τη χρειαστεί η δικαιοσύνη, ενώ αν κληθεί ως μάρτυρας θα καταθέσει υπέρ των θυμάτων

Παπούλια, Δανδουλάκη και Δροσάκη καταθέτουν εναντίον του Φιλιππίδη!

Όπως εξήγησε στο Πρωινό η Κάτια Δανδουλάκη: «Σέβομαι τη σοβαρότητα της δίκης κι είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτήν τη στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία κι εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω».

Πέτρος Φιλιππίδης Κάτια Δανδουλάκη

Πέτρος Φιλιππίδης & Κάτια Δανδουλάκη στο Ηρώδειο το καλοκαίρι του 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δε σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια, γιατί ο στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης κι όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος/σκοπός είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε η καταξιωμένη ηθοποιός. 

Κάτια Δανδουλάκη: «Είπα, εγώ δε θα ξανασυνεργαστώ ποτέ με αυτόν!»

Θυμίζουμε πως η Κάτια Δανδουλάκη ήταν παραγωγός σε παράσταση όπου συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μετά από καταγγελία νεαρής ηθοποιού για ανάρμοστη συμπεριφορά, αποφάσισε να τον διώξει από τον θίασο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top